reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Teddy u jakiego sprzedawcy kupujesz ? Bo ja niedawno kupiłam i wcale mi sie nie podobają :-( Spróbuję znaleźć mojego ...

Ina dzięki, czekam na grzywkę Twojego synia :-)

tak, wlasnie takie z fotkami... :)

Joliczku, poszukaj... bo nie chce sie naciac...
a najlepiej wklej fotke, fachowe oko Misia oceni... ;)

Teddy - niestety zdjęć nie mogę zrobić bo kubki rozdane :-( ale u tego gościa kupiłam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81966817
Zdjęcia zmieniły kolorystykę, a napisy, które miały być na kubeczku totalnie nieodpowiednio dobrane do kolorystyki zdjęć. W efekcie napisu trzeba szukać ... dla mnie porażka.

mam porównanie bo dawno temu tez robiłam u innego gościa kubek i był o niebo ładniejszy... tylko nie zachowałam jego namiarów i dlatego teraz wtopiłam :-( Przede wszystkim zdjęcie wtedy było z dwóch stron, a u powyzszego sprzedawcy tylko z jednej, a sama jakośc kubka woła o pomstę do nieba ... ten facet naśle na mnie mafię za to co tutaj napisałam :-)

U nas na dworze już -22% w domu to samo tylko na +

Ina współczuję.
Niecierpię jak jest mi zimno. Ja nawet nie mam grzejników na maxa odkręconych tylko tak jak zwykle. Ale my mamy tzw "środkowe" mieszkanie i u nas zawsze jest cieplutko (teraz siedzę właśnie w cienkiej bluzeczce) no i u nas dobrze grzeje blokowy piec.

Teddy - to już na pierwszy rzut oka widać, że wyższa półka :-) szkoda, że wtedy jak ja kupowałam tego gościa nie było ... ale co tam teraz sama mogę dla siebie zrobić kubeczek. Bedzie w sam raz do pracy :-)

reklama
Ina, tego twojego Pana tez bralam pod uwage... ale sama rozumiesz... breloczek... ;)

...a tak w ogole w ramach breloczka to mi sie marzy otwieracz...  ::)

Do góry