reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Teddy u jakiego sprzedawcy kupujesz ? Bo ja niedawno kupiłam i wcale mi sie nie podobają :-( Spróbuję znaleźć mojego ...

Ina dzięki, czekam na grzywkę Twojego synia :-)

tak, wlasnie takie z fotkami... :)

Joliczku, poszukaj... bo nie chce sie naciac...
a najlepiej wklej fotke, fachowe oko Misia oceni... ;)

Teddy - niestety zdjęć nie mogę zrobić bo kubki rozdane :-( ale u tego gościa kupiłam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81966817
Zdjęcia zmieniły kolorystykę, a napisy, które miały być na kubeczku totalnie nieodpowiednio dobrane do kolorystyki zdjęć. W efekcie napisu trzeba szukać ... dla mnie porażka.

mam porównanie bo dawno temu tez robiłam u innego gościa kubek i był o niebo ładniejszy... tylko nie zachowałam jego namiarów i dlatego teraz wtopiłam :-( Przede wszystkim zdjęcie wtedy było z dwóch stron, a u powyzszego sprzedawcy tylko z jednej, a sama jakośc kubka woła o pomstę do nieba ... ten facet naśle na mnie mafię za to co tutaj napisałam :-)

U nas na dworze już -22% w domu to samo tylko na +

Ina współczuję.
Niecierpię jak jest mi zimno. Ja nawet nie mam grzejników na maxa odkręconych tylko tak jak zwykle. Ale my mamy tzw "środkowe" mieszkanie i u nas zawsze jest cieplutko (teraz siedzę właśnie w cienkiej bluzeczce) no i u nas dobrze grzeje blokowy piec.

Teddy - to już na pierwszy rzut oka widać, że wyższa półka :-) szkoda, że wtedy jak ja kupowałam tego gościa nie było ... ale co tam teraz sama mogę dla siebie zrobić kubeczek. Bedzie w sam raz do pracy :-)

reklama
Ina, tego twojego Pana tez bralam pod uwage... ale sama rozumiesz... breloczek... ;)

...a tak w ogole w ramach breloczka to mi sie marzy otwieracz...  ::)

Do góry