Wiatam!! Moje dzieci czują się już lepiej,dzisiaj Julcia przespała od 22.oo do 6.oo rano, więc mama jest wyspana.U nas świeci słoneczko ale nie wiem jaka temperatura bo mój termometr szlag trafił.Ja nie wybieram się dziś nigdzie,wolę dzici nie wystawiac na zimno,a samej też mi się nie chce.
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie,
Szymonku wielkie buziaki od Iguni i cioci Syli.
Ale piękna pogoda. U nas -20st, dużo śniegu i przepiękne słoneczko. Jestem zła że nie możemy iść na spacer. Muszę powiedzieć że Iga nieźle się trzyma, mniej pokasłuje i mniej kicha. O dziwo ostatnie dwie noce przespała prawie całe ciągiem (to chyba organizm zmęczony). Za to Oskar całe przekaszlał, już nie wiem co mu dawać. czego nie próbowałam. Taki chłop a taki prze-sra-ny. Jeszcze na dodatek dzisiaj zadał mi pytanie czy może wyjść na dwór : ..ale mnie osłabił
...a ja chyba zostawię towarzystwo i sobie wyjdę trochę poodśnieżać i się zrelaksować. Ostatnio po grabieniu pojechałam rodzić a po odśnieżaniu....?
Szymonku wielkie buziaki od Iguni i cioci Syli.
Ale piękna pogoda. U nas -20st, dużo śniegu i przepiękne słoneczko. Jestem zła że nie możemy iść na spacer. Muszę powiedzieć że Iga nieźle się trzyma, mniej pokasłuje i mniej kicha. O dziwo ostatnie dwie noce przespała prawie całe ciągiem (to chyba organizm zmęczony). Za to Oskar całe przekaszlał, już nie wiem co mu dawać. czego nie próbowałam. Taki chłop a taki prze-sra-ny. Jeszcze na dodatek dzisiaj zadał mi pytanie czy może wyjść na dwór : ..ale mnie osłabił
...a ja chyba zostawię towarzystwo i sobie wyjdę trochę poodśnieżać i się zrelaksować. Ostatnio po grabieniu pojechałam rodzić a po odśnieżaniu....?
Teddy
Październikowa mać
*syla* pisze:...a ja chyba zostawię towarzystwo i sobie wyjdę trochę poodśnieżać i się zrelaksować. Ostatnio po grabieniu pojechałam rodzić a po odśnieżaniu....?
.... zajdziesz
wiec sie nie nachylaj...
Vertigo
Październikowa Mama 2005
czesc!
lindsay, ano jak sie zastanawialam czy nie zrezygnowac z cyca to sie zorientowalam
Teddy, dobre bylo...
u nas nadal zimno (-20), ale slonecznie. tata nam okna dachowe odsniezal i spadly snieg przymarzl i nie chcialy sie pozamykac - cholerne. fajnie by bylo z otwartymi oknami... : a teraz w salonie otwarty balkon i Antonina odbywa spacer - ale dzisiaj mi sie udalo, bo tata 'jezdzi'...
no nic - lece konczyc gulasz i kasze gotowac
lindsay, ano jak sie zastanawialam czy nie zrezygnowac z cyca to sie zorientowalam
Teddy, dobre bylo...
u nas nadal zimno (-20), ale slonecznie. tata nam okna dachowe odsniezal i spadly snieg przymarzl i nie chcialy sie pozamykac - cholerne. fajnie by bylo z otwartymi oknami... : a teraz w salonie otwarty balkon i Antonina odbywa spacer - ale dzisiaj mi sie udalo, bo tata 'jezdzi'...
no nic - lece konczyc gulasz i kasze gotowac
*syla*
kobieta pracująca...
Hej,
Ina, tak, to w ten czwartek. Dlaczego nie chcesz zabrać Damianka?
Ina, tak, to w ten czwartek. Dlaczego nie chcesz zabrać Damianka?
*syla*
kobieta pracująca...
Ina jeśli chcesz to mogę po Was podjechać
reklama