reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wiatam!! Moje dzieci czują się już lepiej,dzisiaj Julcia przespała od 22.oo do 6.oo rano, więc mama jest wyspana.U nas świeci słoneczko ale nie wiem jaka temperatura bo mój termometr szlag trafił.Ja nie wybieram się dziś nigdzie,wolę dzici nie wystawiac na zimno,a samej też mi się nie chce.

reklama
Witajcie,

Szymonku wielkie buziaki od Iguni i cioci Syli.

Ale piękna pogoda. U nas -20st, dużo śniegu  i przepiękne słoneczko. Jestem zła że nie możemy iść na spacer. Muszę powiedzieć że Iga nieźle się trzyma, mniej pokasłuje i mniej kicha. O dziwo ostatnie dwie noce przespała prawie całe ciągiem (to chyba organizm zmęczony). Za to Oskar całe przekaszlał, już nie wiem co mu dawać.  :mad: czego nie próbowałam. Taki chłop a taki prze-sra-ny. Jeszcze na dodatek dzisiaj zadał mi pytanie czy może wyjść na dwór ::) ..ale mnie osłabił :)

...a ja chyba zostawię towarzystwo i sobie wyjdę trochę poodśnieżać i się zrelaksować. Ostatnio po grabieniu pojechałam rodzić a po odśnieżaniu....?

*syla* pisze:
...a ja chyba zostawię towarzystwo i sobie wyjdę trochę poodśnieżać i się zrelaksować. Ostatnio po grabieniu pojechałam rodzić a po odśnieżaniu....?

.... zajdziesz

wiec sie nie nachylaj...

Witam w tę mroźną niedzielę !
Już dawno nie widziałam na termometrze -20 stopni :-)
W drodze do Kościoła zlepiały mi się nozdrza :-D

Teddy - :-D

a moja @ póki co przebiega bardzo łagodnie (ku mojej uciesze :-)

czesc!

lindsay, ano jak sie zastanawialam czy nie zrezygnowac z cyca to sie zorientowalam :)

Teddy, dobre bylo...

u nas nadal zimno (-20), ale slonecznie. tata nam okna dachowe odsniezal i spadly snieg przymarzl i nie chcialy sie pozamykac - cholerne. fajnie by bylo z otwartymi oknami... ::) a teraz w salonie otwarty balkon i Antonina odbywa spacer - ale dzisiaj mi sie udalo, bo tata 'jezdzi'...

no nic - lece konczyc gulasz i kasze gotowac :p

Syla, dobrze, ze zaznaczylas to "Was"...

...ale ja cos czuje, ze Ty sie chcesz jeszcze na tego loda zalapac...

reklama
Do góry