reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama

Najderdeczniejsze życznia dla LAURKI - dzisiaj kończy 4 miesiące
oraz
SEBASTIANKA, który kończy 3 miesiące od Olivka i ciotki Doxy​

Hejka :-)

Lauro i Sebastianie - wszystkiego naj, naj, naj ...

Lucky - bądź dzielna. Wszystko przecież będzie dobrze !

a na zewnątrz póki co -25 stopni. Małżonek poszedł odsnieżyć mój wóz bo w planie mam wyjazd do siostry ... ciekawe czy zamki nie przymarzły:-)

Dziękuje dziewczyny.
Zbieram sie włąśnie do mełje, mąż mówił że w maierę noc przespała,
ale zimno brrr, jak ja tam totrę z tyloma torbami??
Buziaczki
Trzymajcie się

Lukcy, badz dzielna, wszystko bedzie OK zobaczysz.

Laurko i Sebastianku wszystkiego naj, naj od nas
:)

u nas tak z ta kapiela jak u Doxy....ja pomagam archiwizujac zdazenia :laugh:

mala gada to ide sobie z nia podyskutowac. ;)
Od paru dni strasznie fajnie gada....najchetniej do zabawek, ale wczoraj byli u nas znajomi z Nikolasem -6-cio miesiecznym i tak fajnie prowadzili jakis dialog, ze myslalam, ze sie ze bylismy poplakani ze smiechu

Orzech Natalka też sie ostatnio zrobiła bardzo "rozmowna" ;) Najbardziej lubi dyskutować na przewijaku ;D Wczoraj jak zadzwonili moi rodzice to akurat ja przewijałam więc włączyłam głośnomówiacy. Natka najpierw wlepiła oczy w słuchawkę bo słyszała moją mamę a później zaczęła tak głośno gadać i zaśmiewać sie ęe bardziej ją słyszeli niż mnie :laugh:
Prawie sie spłakałam ze śmiechu i oni po drugiej stronie też. :laugh:

reklama
Laurko i Sebastianku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! ;D :D :laugh:

U nas ziąb niesamowity, nawet mi okno zamarzło,a ja muszę dziś wieczorem iśc na zebranie do szkoły.Moja Julcia też ostatnio się rozgadała.Jak zacznie "gugotać" to wszyscy płaczemy ze śmiechu,a ona śmieje się razem z nami.

Lucky trzymaj się dzielnie, lekarze się odpowiednio Wikusią zaopiekuja i niedługo będziesz razem z nią w domu.

Do góry