reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Orzech te Twoje wykresy są R E W E L A C Y J N E, szkoda że wcześniej się z nimi nie ujawniłaś ;) Od dzisiaj przechodze na Twój system :)
Pięknie na nich widać czy dzieci są już wyregulowane itp. Dołożę tylko witaminki i inne lekarstewka Olika no i może spacerki ;D
Hi, Hi teraz to już nic innego nie będę robić tylko wykresy rysować :laugh:

ech nie ma to jak nasza hiper-mama, pewnie nic nie zapisuje a wszystko wie ;)

Witaj Lucky, dawno Cię tu nie było

reklama
w dalszym ciagu ulewa? biiiiiidus...  :(

a w tym, ze Oli malo wazy jest jeden plus - mozesz byc dobra mam i dluzej go nosic na rekach... ;)

ja swojego klocka musze odkladac po kilku minutach... a ten sie rze, bo mu sie spodobal swiat z wysokosci maminych raczek... ;)

siemka laseczki :)
Orzeszku za cholere nie kumam tych Twoich wykresow...moglabys w chwili wolnej na privie mi wyjasnic jak typowej blondynce ;) bo chcialabym tez coa takowego robic :)
pleaseeee

ps....powiedzcie mi jak ustawic cholerne pisanie, bo za kazdym razem musze klikac na pogrubienie, kursywe i kolor!!! da sie to jakos ustawic?

hiper-mamo nadal, nadal i może dlatego ma słabe wyniki, bo witaminki wylatują ;) A te 6200 i tak mi ciąży :laugh: ja to mam słaby kręgosłup ... z resztą moje dziecię najbardziej kocha swoje łóżeczko ...
leżał sobie w leżaczku ... zaczął płakać ... wzięłam na ręce ... płakał dalej ... położyłam w łóżeczku i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki natychmiadt przestał płakać, po 2 minutach sam usnął bardzo szczęśliwy ;D  To miało miejsce dzisiaj około 12 ;)

Orzeszku wyślij mi takie samo wytłumaczenie jak Shady jak możesz bo ja chyba też należę do typu BLOND :p

Witakcie Mamuśki i Bobaski!
Ale z Was "ranne ptaszki" ;) Ja dopiero zebrałam sie ok 11. Już sobie dawno obiecuję że wczesniej będę wstawać ale jak tak pośpie prawie do południa to później spać sie nie chce :-[

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMUSIA :D :D STO LAT! STO LAT! DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, RADOŚCI I CAŁEJ MASY PREZENTÓW życzą Natalka z mamą :-* :-* :-* :-* :-*

Lucky Fajnie że wróciłaś i wszystko jest ok. :)

Teddy ja też po przejrzeniu tamtego wątku na bizz.pl spanikowałam i pousuwałam zdjęcia :( teraz też będę wklejać podpisane tylko muszę sie za to zabrać. I chyba założe sobie konto tak jak pisze Vertigo tylko musze na małżona poczekać.

Orzeszku ja też jestem Blondie wiec poprosze o dokładne wytłumaczenie jak będziesz miała czas :)

Fajnie wszystkie widzieć znowu.
My już po spacerku, park jest genialny w taką pogodę. Co prawda w trakcie Natalia mi się rozkrzyczała, chyba jeść już chciała, bo to ta pora była, a dziś póxniej wyszłyśmy, ale po kilkudziesięciu krokach usnęła. Ludzie na mnie dziwnie patrzyli, bo mi się rozhisteryzowała i tak się darła, że m,nie to aż ubawiło - i chyba to nie był typowy widok, krzyczące dziecko w wózku i ubawiona tym mama.

TYMEK, TYMEK STO LAT SLA SYRENKI Z NAD MORZA :-* :-*

eLO dziewczyny,

Witaj Lucky :)

Doxa a kto Ci przepisał Debridat na ulewnie ? On własnie chyba na to nie jest. Gazy, sraczki, zatwardzenia, sluzy owszem, ale ulewanie to nie bardzo.6200 to mało ? Nie strasz. Maciek w piatek wazył 5050. U nas tez ulewanie, ale ja zaczełam raz dziennie dawac Bebilon Pepti 60 ml. A byłas u gastrologa ? Moze to refluks dziecięcy ?

No Teddy kto to o swicie chadza na spacery ? ;D Tylko Hiper-Mama :)

reklama
to ja moze jeszcze raz ten wykresik na forum z tlimaczeniem ;)
to z wczoraj i dzisiaj, Doxa na tez zaznaczam witaminke i spacerek ;)

img01025ze.jpg

pierwszy wykresik, idziemy od poczatku: mala spi do 4 rano. o 4 ryno jadla i zaraz potem znowu usnela. Spala 2 godziny i znowu jadla. potem dospala jeszcze do 8:10 i byla aktywna o 9:40 jadla, potem dalej sie bawila i padla do spania o 10:30, spala godzinke i bawila sie potem do 12:40, wtedy jadla, bawila sie i poszlysmy na spacerek gdzie zaraz zasnela o 14-tej...spala do 15:30 i jadla...itd, itd. to "B" przed 19-ta to kapiel......tez´raz jasne???

Do góry