reklama
Teddy
Październikowa mać
uufff.... przezylismy najazd moich rodzicow...
ja nieszczegolnie, moje dziecko jeszcze gorzej... on bardzo silnie wyczuwa moje napiecie.... dziwi mnie to, bo na zewnatrz jestem spokojna jak zawsze...
... jednak te dzieci sa niesamowite...
ale wymeczyl sie biedny, potem nie mogl zasnac, nie chcial jesc i plakal rzewnymi lzami... dopiero musielismy sie polozyc po ciemku bliziutko, pomruczelismy sobie i zasnal spokojnie...
ja nieszczegolnie, moje dziecko jeszcze gorzej... on bardzo silnie wyczuwa moje napiecie.... dziwi mnie to, bo na zewnatrz jestem spokojna jak zawsze...
... jednak te dzieci sa niesamowite...
ale wymeczyl sie biedny, potem nie mogl zasnac, nie chcial jesc i plakal rzewnymi lzami... dopiero musielismy sie polozyc po ciemku bliziutko, pomruczelismy sobie i zasnal spokojnie...
malgosia_76
Fanka BB :)
Cześć Babuleczki
Wpadam tylko się przywitać. Opowiadać mogłabym godzinami jakie zakręcenie mam w domu. Ale krótko:
mama cudowne dzieci ano Ola, ani Jaś nawet nie zapłakali na szczepieniu.
Wpadam tylko się przywitać. Opowiadać mogłabym godzinami jakie zakręcenie mam w domu. Ale krótko:
mama cudowne dzieci ano Ola, ani Jaś nawet nie zapłakali na szczepieniu.
Teddy
Październikowa mać
no to teraz wszystkie bedziemy orzeszkowe domki rysowac...
Lindsay, bo widzisz... hiper-mamy tak maja... ale baterie sie wyczerpuja dosc szybko i potem dzialamy w normalnym trybie... w takim a'la classic-mama...
... nie powiem ze pod wieczor trzeba nas ladowac, bo obawiam sie, ze nie zostane dobrze zrozumiana... :
Lindsay, bo widzisz... hiper-mamy tak maja... ale baterie sie wyczerpuja dosc szybko i potem dzialamy w normalnym trybie... w takim a'la classic-mama...
... nie powiem ze pod wieczor trzeba nas ladowac, bo obawiam sie, ze nie zostane dobrze zrozumiana... :
Teddy
Październikowa mać
ina07 pisze:do tych mam które karmią sztucznie prosze napiszcie co ile jedzą wasze maluchy ,ile ml,ile porcji dziennie...
w takim "dobrym" okresie jadl okolo 600-700 ml... przybral mi na wadze 2300 w ciagu 6 tygodni... tez sie martwilam, ze za duzo je...
a potem, jak podwoil mase urodzeniowa, z dnia na dzien mu przeszlo i zaczal jadac 450... i do tej pory walcze z nim przy jedzeniu...
jest troche lepiej od wprowadzenia stalych pokarmow, ale tylko troche...
Doxa
lindsay pisze:Doxa a kto Ci przepisał Debridat na ulewnie ? On własnie chyba na to nie jest. Gazy, sraczki, zatwardzenia, sluzy owszem, ale ulewanie to nie bardzo.6200 to mało ? Nie strasz. Maciek w piatek wazył 5050. U nas tez ulewanie, ale ja zaczełam raz dziennie dawac Bebilon Pepti 60 ml. A byłas u gastrologa ? Moze to refluks dziecięcy ?
Lindsay lekarka powiedziała, że Debridat generalnie reguluje układ trawienny w każdą stronę ... nie wiem, podam mu przez kilka dni i zobaczymy czy będą jakieś efekty. A jeśli chodzi o reflux to coś specjalnego się wtedy stosuje?? Łóżeczko mam pod kątem, po jedzeniu jest noszony w pionie, w leżaczku leży pod kątem ... co jeszcze mogę zrobić??
A waga napisałam, że 6200g to mało, bo przez ostatnie 3 tygodnie przybrał tylko 250g!
I jak po tym Bebilonie, jest lepiej? Ale skoro dajesz tylko 1x dziennie, to po pozostałych karmieniach Maciuś tak samo ulewa czy mniej?
Lindsay i jeszcze ma do Ciebie pytanie dot. diety, wspomagasz jakoś Maciusia? Mam na myśli buraczki itp. Ja mam taki zamiar, napisz mi proszę co jadłaś po porodzie jak miałaś wtedy taaaką niską hemoglobinę.
reklama
Doxa
shady pisze:
dziewczyny mam pytanko......czy jak komus dam ignora na prywatne wiadomosci to na forum tez ma ode mnie ignora? to znaczy czy nie bede widziala co ta osoba pisze?
Shady nie mam pojęcia, zrób test