reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

my też... :laugh:
jak już człowiek przez rok widzi na monitorze te lierki składające się w wyrazy, wyrazy w zdania, a zdania w opowiadania, to sie przyzwyczaja ;)

reklama
czesc Lucky, ja tam nie wiem co sie stalo i w takim razie juz nie wnikam :laugh: pewnie, ze powinnysmy sie trzymac razem ;)

Lucky - z tym nickiem od razu jest lepiej :-)
Mój solenizant po 3 minutowym miauczeniu chyba zasnął :-) Jeju jak ja go kocham. Jest niesamowity, gada, śpiewa nio i usmiecha się rozbrajająco :-)

Orzech - może dobrze się stało, że ta sprawa Cię ominęła ;)

Vertigo tak, tak wszystko już OK!

Tymuś wszystkiego najlepszego, moc życzeń i tysiące buziaków od cioci Beaty.

Orzech lepiej żebyś nei wiedziała o co chodzi, bo strasznei mi wstyd.

no, my juz po spacerku... :)
zaraz przyjada dziadki... nie wiem czy sie cieszyc czy nie, bo to z nimi roznie bywa...

.... i wreszcie wszystko wrocilo do normy... :)

Vertigo... ad. tych por roku... powiem Ci, ze slalomik dzis niezly uskutecznialam...
... no nie ma swietosci... ;)

reklama
My właśnie po wizycie u lekarza. Oli waży 6200g (chyba trochę mało? on tylko na buzi taki pyzaty :laugh:) Będzie dostawał więcej żelaza no i dastał nowy lek: Debridat - ma pomóc na ulewanie ...

Do góry