reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Orzech te Twoje wykresy są R E W E L A C Y J N E, szkoda że wcześniej się z nimi nie ujawniłaś ;) Od dzisiaj przechodze na Twój system :)
Pięknie na nich widać czy dzieci są już wyregulowane itp. Dołożę tylko witaminki i inne lekarstewka Olika no i może spacerki ;D
Hi, Hi teraz to już nic innego nie będę robić tylko wykresy rysować :laugh:

ech nie ma to jak nasza hiper-mama, pewnie nic nie zapisuje a wszystko wie ;)

Witaj Lucky, dawno Cię tu nie było

reklama
w dalszym ciagu ulewa? biiiiiidus...  :(

a w tym, ze Oli malo wazy jest jeden plus - mozesz byc dobra mam i dluzej go nosic na rekach... ;)

ja swojego klocka musze odkladac po kilku minutach... a ten sie rze, bo mu sie spodobal swiat z wysokosci maminych raczek... ;)

siemka laseczki :)
Orzeszku za cholere nie kumam tych Twoich wykresow...moglabys w chwili wolnej na privie mi wyjasnic jak typowej blondynce ;) bo chcialabym tez coa takowego robic :)
pleaseeee

ps....powiedzcie mi jak ustawic cholerne pisanie, bo za kazdym razem musze klikac na pogrubienie, kursywe i kolor!!! da sie to jakos ustawic?

hiper-mamo nadal, nadal i może dlatego ma słabe wyniki, bo witaminki wylatują ;) A te 6200 i tak mi ciąży :laugh: ja to mam słaby kręgosłup ... z resztą moje dziecię najbardziej kocha swoje łóżeczko ...
leżał sobie w leżaczku ... zaczął płakać ... wzięłam na ręce ... płakał dalej ... położyłam w łóżeczku i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki natychmiadt przestał płakać, po 2 minutach sam usnął bardzo szczęśliwy ;D  To miało miejsce dzisiaj około 12 ;)

Orzeszku wyślij mi takie samo wytłumaczenie jak Shady jak możesz bo ja chyba też należę do typu BLOND :p

Witakcie Mamuśki i Bobaski!
Ale z Was "ranne ptaszki" ;) Ja dopiero zebrałam sie ok 11. Już sobie dawno obiecuję że wczesniej będę wstawać ale jak tak pośpie prawie do południa to później spać sie nie chce :-[

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMUSIA :D :D STO LAT! STO LAT! DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, RADOŚCI I CAŁEJ MASY PREZENTÓW życzą Natalka z mamą :-* :-* :-* :-* :-*

Lucky Fajnie że wróciłaś i wszystko jest ok. :)

Teddy ja też po przejrzeniu tamtego wątku na bizz.pl spanikowałam i pousuwałam zdjęcia :( teraz też będę wklejać podpisane tylko muszę sie za to zabrać. I chyba założe sobie konto tak jak pisze Vertigo tylko musze na małżona poczekać.

Orzeszku ja też jestem Blondie wiec poprosze o dokładne wytłumaczenie jak będziesz miała czas :)

Fajnie wszystkie widzieć znowu.
My już po spacerku, park jest genialny w taką pogodę. Co prawda w trakcie Natalia mi się rozkrzyczała, chyba jeść już chciała, bo to ta pora była, a dziś póxniej wyszłyśmy, ale po kilkudziesięciu krokach usnęła. Ludzie na mnie dziwnie patrzyli, bo mi się rozhisteryzowała i tak się darła, że m,nie to aż ubawiło - i chyba to nie był typowy widok, krzyczące dziecko w wózku i ubawiona tym mama.

TYMEK, TYMEK STO LAT SLA SYRENKI Z NAD MORZA :-* :-*

eLO dziewczyny,

Witaj Lucky :)

Doxa a kto Ci przepisał Debridat na ulewnie ? On własnie chyba na to nie jest. Gazy, sraczki, zatwardzenia, sluzy owszem, ale ulewanie to nie bardzo.6200 to mało ? Nie strasz. Maciek w piatek wazył 5050. U nas tez ulewanie, ale ja zaczełam raz dziennie dawac Bebilon Pepti 60 ml. A byłas u gastrologa ? Moze to refluks dziecięcy ?

No Teddy kto to o swicie chadza na spacery ? ;D Tylko Hiper-Mama :)

reklama
to ja moze jeszcze raz ten wykresik na forum z tlimaczeniem ;)
to z wczoraj i dzisiaj, Doxa na tez zaznaczam witaminke i spacerek ;)

img01025ze.jpg

pierwszy wykresik, idziemy od poczatku: mala spi do 4 rano. o 4 ryno jadla i zaraz potem znowu usnela. Spala 2 godziny i znowu jadla. potem dospala jeszcze do 8:10 i byla aktywna o 9:40 jadla, potem dalej sie bawila i padla do spania o 10:30, spala godzinke i bawila sie potem do 12:40, wtedy jadla, bawila sie i poszlysmy na spacerek gdzie zaraz zasnela o 14-tej...spala do 15:30 i jadla...itd, itd. to "B" przed 19-ta to kapiel......tez´raz jasne???

Do góry