reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

rzeczywiscie, Teddy, rzeka g***a to faktycznie to, co tygrysy lubia najbardziej ::)

magdusiek, u nas dokladnie to samo

reklama
O RANY JULEK
URODZINY MA TYMULEK
JEDNA TRZECIA CAŁEGO ROCZKU
JUŻ NIEDŁUGO- KROK PO KROCZKU
DZIŚ ŻYCZONKA CI SKŁADAMY
NA RĘCE TWOJEJ KOCHANEJ MAMY
BY NIEDŁUGO ZUPKI DAŁA
I JAK CODZIEŃ SIĘ UŚMIECHAŁA
BY TWÓJ TATUŚ , DUMNY TAKI
KUPOWAŁ NAJWIĘKSZE LIZAKI
BY BABCIA BAJECZKI OPOWIADAŁA
A NA DOBRANOC BUZIACZKI DAWAŁA
NO I DZIADZIUŚ BALONY DMUCHA
BYŚ ŚMIAŁ SIĘ OD UCHA DO UCHA

Vertigo pisze:
a tam, wqrzacie mnie!  :mad: jak jestem to Was nie ma... buuuuuuu ;)

Vertigo, jestem tylko korzystam z okazji i podpisuję moją nieszczęsną pracę magisterską, bo jeszcze chwila i mi studia przepadną.... z moim tempem pisania....

Witajcie
Mam nadzieję że mnie nie wypędzicie z forum...:)

przepraszam Was wszystkie za tą akcję, nie wiem co we mnie wstąpiło.
Może masa problemów....najważniejsze że już mi przeszło.
Wczoraj byłam z Wiktorią w szkole, cały czas spała, wszyscy narobili jej zdjęć,
wnieśli na górę do naszej sali.

Na razie mogę troszkę odpocząć od szkoły, nedługo ferje, więc będę miał o wile więcej na Was czasu :)

Lucky- przede wszystkim wróć do swojego poprzedniego nicku :-) i wykasuj ten nowy wątek. Nasze głosy nie powinny mieć wpływu na to czy masz wrócić czy nie. Jeżeli chcesz z nami tutaj być to po prostu do nas wróć :-D i udzielaj się na tyle na ile czas Ci pozwoli :-) Aaaaa i jeszcze jedno: nie bierz sobie wszystkich wypowiedzi tak prosto do serca :-)

JOLIK dzięki , to dla mnie sama przyjemność takie wierszyki dla dzieciaczków układać. ;D

LUCKY super że jesteś, powinnyśmy się trzymać razem, więc zaglądaj, pisz, czytaj- bedzie jak dawniej :D

reklama
Do góry