reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama

Magdusiek no niestety musialam leciec z psem z dusza na ramieniu, bo poki maly spi to jest ok, ale jak bedzie wiekrzy o bede musiala malego brac na rece i isc z psem bo samego go nie zostawie....mam od razu przed oczami widok wypadajaceg dziecka z lozeczka :((

hihihi
moje dziecko daje sie nam wysypiac,ale dzis to przegieło. spalismy od 24.00 do 9.30 z dwoma krotkimi przerwami na karmienie.

Dzien dobry Mamusie!

Gabrysia dala nocny koncert po karmieniu o 1:30 (pewnie Mikolaja w kominie uslyszala;) Wczesniej jadla o 19, a pozniej 2:30, 6:00 i 7:30.. :)
W nd bylam u gin - wszystko wygoilo sie w 100%, dostalam tabletki i przykaz stawienia sie do kontroli dopiero za 6mcy..a tak sie przyzwyczailam co chwile do gina chodzic ;)  ;D

czy wasze dzieci te sie tak weirca we snie.....moj juz lezy w poprzek lozeczka.....normalnie szok....bede musiala juz zalozyc ochraniacz na lozeczko, ktorego nie zakladalam bo lozeczko mam kolo wlasnego lozka i latwiej mi zagladac do dziecka w nocy....ale teraz widze musze z tegj opcji zrezygnowac bo mi dziecko glowe sobie obije o te szczebelki....ehhh

Mati hahhahaa to tak samo jak ja....juz tesknie za moja pania gin i szpitalem bielanskim ;)

Gin wypytywala o porod, a mnie na to wspomnienie az lezka..ech..

Shady - Gabrysia az tak sie nie kreci, zanim zasnie to wywija nozkami i rozciaga sie jak moze, raczki do gory i dawajj, ale jak juz zasnie to spokoj i tylko skrzypi przez sen:)

Witajcie,

Widzę że się zebrało na wspominki :) Ja też dziś byłam u ginki i też mam (miałam) takie same odczucia jak Wy. Przed gabinetem poczułam się jakoś dziwnie. Czegoś mi brakowało. U mnie też wszystko super. Ginka się dziwiła gdzie podział się mój brzuchol i pytała się czy ja rzeczywiście byłam w ciąży ;D

Lindsay, już wpisuję dane do statystyki. Przepraszam nie zauważyłam że u Ciebie też brakowało wagi i wymiarów Maciusia. To przez te krzyżyki :)

Shady, a Ty dasz w końcu te wymiary Alanka do statystyki???? ;)

reklama

Syla jak to? to ja nie dalam tych danych???? skleroza jak Boga kocham skleroza....Bilobil musze sobie kupic ;) juz naprawiam ten blad.... Alan Oscar ur.19.10.2005 godz.21.15 dlugosc 52 cm waga 3430 g 10 pkt :)

Do góry