reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Frezyjko po zdjęciach widać że Natalka po prostu jest zachwycona nową zabawą :)
Czy do Ciebie też się tak fajnie uśmiecha?

(Ja czekam żeby Dawidek nareszcie zaczął uśmiechać się do mamy, bo jeszcze nie zaczął)

Patka - fajnego masz synka
Frezja - Twoja Natalka faktycznie zachwycona. Aż miło popatrzeć na taki uśmiechnięty pyszczek.

Patka czekaj , czekaj bo jest na co, jak już się świadomie do ciebie uśmiechnie to co chwila pyszczek będzie uśmiechnięty. Natalka już próbuje śmiać się na głos aż się czasem łezki kręcą jak tak na nią patrzę.

Boże jak ja ją strasznie kocham :angel:

Shady kochana całość brzmi tak:
Zapraszamy na nowe zajęcia "Mama i ja"!
Dla kobiet które już urodziły i chcą szybko wrócić do formy.
Jeżeli od porodu minęły już dwa miesiące i masz ochotę poćwiczyć - przyłącz się do grupy ! Maluszka możesz zabrać ze sobą, będzie ćwiczyć razem z Tobą!
Zapraszamy we wtorki i czwartki w godzinach 12.30 - 13.30

Podkreśliłam Ci te 2 miesiące żeby nie było wątpliwości ;)

Duralex zającia odbywają się w Śródmieściu. Dla wszystkich zainteresowanych link: http://www.jogaklub.pl/

No wlasnie Doxa, pojdziecie z Malgosia jako te, no.... testerki... ;)
...a potem zdacie relecje jak to tam jest....

ja jeszcze niestety nie moge, bo moje dziecie dobrze sie czuje tylko we wlasnym domu, wszedzie indziej jak nie spi to strasznie marudzi... chyba bede musiala poczekac kilka miesiecy... :(

reklama
Właśnie byłam w naszej galeryjce ...

Patka ale fajny Twój Dawidek, dawno go nie pokazywałaś ... a poza tym czy Ty kiedykolwiek byłaś w ciąży???

Frezja super forki Natalki, ślicznie się uśmiecha i rzeczywiście tylko zebra się liczy ;D ;D ;D

Do góry