reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama

sorry juz widze.....czyli co mi radzisz mam isc czy nie? czy beda ode mnie zadac jakiegos papierka?? czy moge sciemnic ze to juz 2 miesiace...w koncu to tylko 2 tygodnie roznicy

witajcie dziewczyny,

coś za rzadko tu bywam ostatnio, ale ciągle coś...

Lindsay, pytałaś się o tę wysypkę Igi. Dopiero dziś odczytałam, Sorki. Wysypka to pojedyncze krosteczki na buzi i na klatce piersiowej. Czasami znikały. Skóra na buzi nie jest gładziusieńka ale trochę jakby wysuszona (chropowata). Jest to ledwo dostrzegalne ale jest. Po odstawieniu nabiału nie ma ani jednej krosteczki. Więc to było to. Niestety skórka na policzkach jeszcze cały czas jest trochę sucha ale nad tym pracujemy.

Shady, to fakt nasze między naszymi dzieciaczkami jest tydzień różnicy. Ja tam się nie przejmuję że jest duża. Znaczy się że się najada a z moimi cyckami i produkcją mleka wszystko ok. Raz miałam schizę że przestałam je produkować. Można by się martwić jakby dzieciaczki były małe i słabo przybierały by na wadze.

Teddy, dzięki za podsunięcie pomysłu z muzyczną lampką nocną.

kiedy chodzicie na jogę i ile taka przyjemność kosztuje?

Syla miesieczny abonament koztuje 150 zl i zajecia sa w budynku intraco kolo mariottu.....niestety ja moge zaczac za dwa tygodnie bo ajk napisala Doxa dopiero mozna od 2 miesiaca po proodzie :(

dzięki Shady. Może i ja bym się ruszyła. My jak wiesz też jeszcze nie mamy za sobą 2 miesięcy.

właśnie oglądałam fotki dzieciaczków. Są obłędne. Boziu jak one powyrastały. Takie już rozumne spojrzenia mają. Boskie są!!!!!!!!!! Przepiękne! Szkoda tylko że te strony tak długo się otwierają. :)

My byliśmy dziś u ortopedy, mamy nosić między nogami specjalną poduszkę. Przez to odwracanie główki w jedną stronę i niesymetryczne układanie ciałka jest również problem z bioderkami i trzeba zacząć działać. Teraz ja zaczynam jeździć po lekarzach. Dzisiaj ortopeda, jutro usg stawów biodrowych, pojutrze neurolog (pediatra również zwróciła uwagę że Igunia ma cały czas zaciśnięte piąstki), w przyszłym tyg znowu ortopeda, za kilka tyg kolejne usg.... Najgorzej obawiałam się właśnie tych "chorób" i ciągłego odwiedzania lekarzy. Ja dzisiaj w końcu też sama ze sobą poszłam do internisty bo juz nie miałam pomysłu co z tym moim koszmarnym bólem gardła robić. Dostałam Bioparox. Mam nadzieję że chociaż pomoże. Jutro również ze sobą na "przegląd podwozia" jak to któraś z Was pisała. :)

No i tak toczy się życie.... ;)

a coz to???? nikogo nie ma???? hallloooo spicie jeszcze???? ja sie wyspalam bo moj synus spal cale 8 godzin :)....wiem ze to niestety jednorazowe bo to reakcja po szczepionce i po czopku p/goraczkowym......moj pan maz mowi ze to za duza przerwa no ale raz chyba mu nie zaszkodzi prawda?

Ja nie śpię :)
Cześć
Natalia jadła do 1:00, tradycyjnie ;), obudziła się po 3:00 i o 9:00. Nawert udało mi się zrobić Kamilowi śniadanie do pracy.

reklama

moj synus przewaznie budzi sie okolo 2-3 a pozniej okolo 6-7 na jedzenie no ale jak wspomnialam byl teraz przymulony....wczoraj marudzl caly dzien i dzis odsypia ;) za to moj maz zrobil mi numer...zaspal i nie poszedl z psem i musialam tak kombinowac zeby maly szybko zasnal po jedzeniu zeby moc wyskoczyc z psem na siku, bo biedny nie byl na dworze od polnocy ehhh

Do góry