- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anik sład torby sie nie zmienia....
Myslac logicznie to co ma piernik do wiatraka a propos becikowego.....Niektóre Mopsy chca oprócz aktu urodzenia równiez pesel dziecka a w takim wypadku trzeba miesiac poczekać az dziecku zostanie nadany...
Myslac logicznie to co ma piernik do wiatraka a propos becikowego.....Niektóre Mopsy chca oprócz aktu urodzenia równiez pesel dziecka a w takim wypadku trzeba miesiac poczekać az dziecku zostanie nadany...
Rondzia
Fan(ka)
W aptece kiedys mozna bylo kupic specjalna butelke do irygacji do tantum rosa. Ja z doswiadczenia wiem ze lepiej dzialala mi woda z kalikiem niz tantum rosa. Tez mam zamiar rozrobic sobie kalik w butelce "ze smoczkiem" tyou sport i bedzie ok...
Kluliczek
Babka z laską
Tantum rosa nie piecze wogóle jak sie polewa. Mnie piekło jak siknełam, ale jak na raz polewałam tantumem to nic a nic nie czułam :-).
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Tak na pewno w aptekach są te irygatorki do tantum rosa dostępne tylko nie wiem jak cenowo się kształtują...W aptece kiedys mozna bylo kupic specjalna butelke do irygacji do tantum rosa. Ja z doswiadczenia wiem ze lepiej dzialala mi woda z kalikiem niz tantum rosa. Tez mam zamiar rozrobic sobie kalik w butelce "ze smoczkiem" tyou sport i bedzie ok...
dziewczyny z czy do cesarki to trzeba coś zapakować innego niż przy porodzie naturalnym?
Kurcze już sama nie wiem co pakować a co nie - ogarnia mnie panika![]()
Od koleżanek wiem, że jednym kazano przemywać ranę po cięciu (chyba rivanolem) a innym kazali nic nie robić...
mamjakty
styczniówka 2009
własnie wczoraj jak byłam na wizycie to lekarz bardziej polecał mi żebym kupiła arnicę w płynie (nie wiem jak to się pisze poprawnie) niż tantum rosa - a ja chyba i to i to kupię ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Monika8887
Wdrożona(y)
reklama
Elete
Fanka BB :)
w jakiejś gazetce czytałam o specyfiku (nie pamiętam co to było: maść/żel czy coś jeszcze innego) do zastosowania po cc, który umożliwia lepsze, szybsze zrośnięcie się wewnętrznych organów....trzeba to sobie samemu zakupić no i koszt był dosyć duży ...dziewczyny z czy do cesarki to trzeba coś zapakować innego niż przy porodzie naturalnym?
Kurcze już sama nie wiem co pakować a co nie - ogarnia mnie panika![]()
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.