reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Celinko świetny kącik dla Maluszka...no i rewelacyjne rozwiązanie co by mieć go koło siebie :) :-) gratuluje pomysłu :))

Celinko - śliczny kącik! Zwłaszcza łóżeczko i komoda bardzo mi się podobają :tak:

Celinko super!!! Zawstydzasz mnie swoim przygotowaniem, ja jeszcze daleko w tyle a termin mam przed Tobą.Dziś biorę się za siebie!!!

Celinko śliczny kącik!!!Zazdroszcze;-):-)
Ja dzisiaj po wizycie u gina od razu sie zmobilizowałam i kupiłam sobie koszule do szpitala i podkłady -pieluchy poporodowe:-ptak mnie nastraszył:zawstydzona/y:

na jakiej temperaturze pierze się kolorowe pieluchy flanelowe ?
niby to 100% bawełna, ale jakoś tak dziwnie nie potrafię zdecydować.
szczególnie, że na ręcznikach dziecinnych jest oznaczenie 40 stopni.
a przecież to też 100% bawełny jest.
może to przez te kolorowe aplikacje co są na kapturku ?

Celinko mam podobnie ustawione meble jak ty, tylko łóżko bliżej łóżeczka, ale wszystko jeszcze w rozsypce. Nie mogę nigdzie znaleźć pieluch tetrowych normalnej jakości, wszystkie jakieś takie szmaciate i cieniutkie widuje. Też macie ten problem?

Ja mam takie cienkawe, ale takie same jak przy janku, które do dziś mi słóżą. A bardzo porzadne widziałam u znajomej, która kupiła je podobno na bazarze w Grodzisku maz. za 10 zł za paczkę. W paczce było 10 pieluch :szok:, a ja nie mam mozliwości pojechac i kupi :-(.

Kupiłam dzis skarpetki do szpitala co by mi nózki nie marzły i kapcio-klapki.

reklama
Celinko kącik prześliczny my mamy te same meble tyle że z zielonym frontem w kaczki , pokoik już wyremontowaliśmy tyle że meble narazie stoją jeszcze nie rozstawione ale myślę że w przyszły w-end sie za to zabierzemy.

A tak z innej "beczki" to wczoraj zakupiliśmy z mężem lalkę takiego niby niemowlaka płaczącego żeby psy zacząć przyzwyczajać do dzwięku i wogóle do dziecka , test z psami wypadł dość ciekawiepies skumał że to tylko zabawka i najchętniej to by sobie ten plastik pomemlał w pyszczku natomiast sunia karci psa za takie zachowania podchodzi do lalki liże ją i szturcha nochalkiem przekomicznie to wygląda :-):-) myśle że ona będzie delikatniejsza w stosunku do dziecka niż pies ale to się okaże, ale ja mam jak zwykle pecha i lalka zamiast płakać to się śmieje i gaworzy :baffled:, a na opakowaniu jest napisane że to płacząca lalka no cóż chyba niedługo będę musiała się bardziej przyłożyć do zakupu zabawek;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry