reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Watek Porodowy

my płacimy 600 zł za ZZo i 800 zł za salę do porodu rodzinnego:sorry2:
800 zł za salę do porodu rodzinnego:szok: strasznie dużo:sorry2:
ja za poród rodzinny płacę 150 zł, nie wiem ile jeszcze kosztuje zzo ale jutro mam zajęcia w szkole rodzenia przy szpitalu w którym bedę rodzić, to się dopytam połoznej;-)

reklama
800 zł za salę do porodu rodzinnego:szok: strasznie dużo:sorry2:
ja za poród rodzinny płacę 150 zł, nie wiem ile jeszcze kosztuje zzo ale jutro mam zajęcia w szkole rodzenia przy szpitalu w którym bedę rodzić, to się dopytam połoznej;-)

A u nas jest bezpłatna....i nie ma zapisów, kto pierwszy ten lepszy...:tak: dziewczyny ze szkoły rodzenia mają pierwszeństwo!!!!!!:-)

tez uwazam, ze 800 zł za salę porodów rodzinnych to bardzo dużo.
U nas na poród rodzinny wykupuje się cegiełkę za 100 zł.
Znieczulenie z jednej strony bym chciała, ale boje się kłucia, niby miałam do cesarki i to nic strasznego, ale zobacze jeszcze jak to będzie, jak będzie bardzo źle, to będę kombinować.

800 zł to rzeczywiście strasznie dużo :szok: U mnie kosztuje 100 lub 150 zł (nie wiem dokładnie) i też jest to w formie tzw cegiełek. Ja mam "problem" rozwiązany, bo mój narzeczony za nic w świecie nie chce być przy porodzie i już nawet nie chcę poruszać tego tematu z nim, bo tylko przykro mi się robi :-(Cóż ... jakoś dam sobie radę sama ...

reklama
anoli84 Z tymi znieczuleniami w UK to naprawdę fajna sprawa tym bardziej jak czytam o jakie pieniążki wołają w niektórych polskich szpitalach:-)

A co do herbatki z liści malin to szukałam tu i niestety nie znalazłam więc chyba w UK nie kupimy:-(

Do góry