reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja sie tego boje,ze zejdzie predzej czy pozniej przy cycu(bo ma tendencje spadkowa poki co) to co nabilo,ale potem trzeba bedzie nsie dietkowac ,zeby nie poszlo do gory. W koncu 500kcal teraz spala sie samo..

reklama
Herbata zazdroszcze :tak:
Ja jeszcze 2,5-3kg i bede happy:tak: Tylko pozniej trzeba sie bedzie caaaaly czas pilnowac, zeby znow nie przytyc, ale w tym mam praktyke cale zycie akurat :-D

Nie bylam :wściekła/y: w ciagu tygodnia zajecia sa o 19.30 ( abyly wczesniej w 2011), czyli akurat mniej wiecej wtedy kiedy mala karmie przed snem, a w sobote o 9.30 rano - a z jej spaniem to nie ma sznas zebym wstala o tej godzinie. Musze poszukac innej instruktorki, z zajeciami o normalnych godzinach, ale jakos nie mialam weny na to.
Ale odkad jestem na diecie na skaze bialkowa to juz sie we wszystkie dzinsy mieszcze :tak: a nie wazylam sie dawno, zreszta dla mnie sama waga niejest taka wazna, proporcje wazniejsze :tak:

cytryna - a to juz macie na bank ta skaze? my na razie na diecie, skora baaaardzo sie poprawila i pewnie za jakis tydzien bede robic prowokacje czy to alergia czy nie, bo jak juz pisalam u nas nie ma ulewania(jak narazie), kupy to jak raczej ok.. wiec nie wiem czy to skaza czy tylko atopia..

przekichane z ta zumba, ja od przyszlego tyg fitnes dla mam z bobasami, a poza tym spacery spacery..

U nas zmieniaja sie 3 rzeczy jak wprowadzam mleko (bo chyba u nas to tylko mleko krowie, jak jem np jajka to jest ok): Ulewa jej sie strasznie - taka mala fontanna, na buzi ma nieladna skore i bardzo sucha i kupy zielone i ze sluzem. Bylam na diecie 3 tygodnie potem dla sprawdzenia znowu jadlam normalnie przez 2 i spowrotem na diecie od tygodnia - buzia juz ladna, brak ulewania, tylko kupy powoli zmieniaja kolor, wczoraj juz byla tako zolto-zielona, ale jeszcze nie zolta.

A i przy okazji szczepienia, zwazylam sie w przychodni i wage mam juz przedciazowa :tak:

moj mila na buzi szorstka, taka tradzikowata(ma jeszcze male plamki), ciemieniucha u nas juz od tygodni ale jak narazie wyglada to jak luzpiez, wiec moze to przesuszona skora glowy tez..pod zgieciami kolan czerwone placki, wokol kolan i lokcia szorstka czerwona skora, wogole takie czerwone plamiki jakby obtartek skory na calym ciel oprocz plecow i pupa tez ladna,.pekala mu skora za uszami i wogole zaczelo sie to od chrosteczek na kolanach i lokciach w kolorze skory- a po tygodniu juz bylo zaawansowane..lekarz stwierdzil ,ze to nie alertgia tylo bardzo sucha skora, a ja uparlam sie ,ze sprawdze czy to nie ksaza i teraz nie wiem czy poprawa to efekt diety czy homeopatyczne granulki czy smarowanie czy wysuszenie bylo alergiczne ale takie jednorazowe...

wow, cytryna niezle szybko zeszly Ci te kilosy,ale ta meczarni z niespaniem Anulki to tylko "pomogla"..

ja jakbym 5 z przodu zobaczyła to bym przy moich 176cm wygladała jak anoreksja:pPPPP
mnie starczy 64:) narazie dzis rano jest 67:)))))

reklama
ja mam 175 i wazylam przed ciaza 60-61 ,ale najlepeij sie czulam tak ok 58kg.. teraz waze 65,5 czyli juz niewiele zostalo :-)

Do góry