reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja sie tego boje,ze zejdzie predzej czy pozniej przy cycu(bo ma tendencje spadkowa poki co) to co nabilo,ale potem trzeba bedzie nsie dietkowac ,zeby nie poszlo do gory. W koncu 500kcal teraz spala sie samo..

reklama
Herbata zazdroszcze :tak:
Ja jeszcze 2,5-3kg i bede happy:tak: Tylko pozniej trzeba sie bedzie caaaaly czas pilnowac, zeby znow nie przytyc, ale w tym mam praktyke cale zycie akurat :-D

Nie bylam :wściekła/y: w ciagu tygodnia zajecia sa o 19.30 ( abyly wczesniej w 2011), czyli akurat mniej wiecej wtedy kiedy mala karmie przed snem, a w sobote o 9.30 rano - a z jej spaniem to nie ma sznas zebym wstala o tej godzinie. Musze poszukac innej instruktorki, z zajeciami o normalnych godzinach, ale jakos nie mialam weny na to.
Ale odkad jestem na diecie na skaze bialkowa to juz sie we wszystkie dzinsy mieszcze :tak: a nie wazylam sie dawno, zreszta dla mnie sama waga niejest taka wazna, proporcje wazniejsze :tak:

cytryna - a to juz macie na bank ta skaze? my na razie na diecie, skora baaaardzo sie poprawila i pewnie za jakis tydzien bede robic prowokacje czy to alergia czy nie, bo jak juz pisalam u nas nie ma ulewania(jak narazie), kupy to jak raczej ok.. wiec nie wiem czy to skaza czy tylko atopia..

przekichane z ta zumba, ja od przyszlego tyg fitnes dla mam z bobasami, a poza tym spacery spacery..

U nas zmieniaja sie 3 rzeczy jak wprowadzam mleko (bo chyba u nas to tylko mleko krowie, jak jem np jajka to jest ok): Ulewa jej sie strasznie - taka mala fontanna, na buzi ma nieladna skore i bardzo sucha i kupy zielone i ze sluzem. Bylam na diecie 3 tygodnie potem dla sprawdzenia znowu jadlam normalnie przez 2 i spowrotem na diecie od tygodnia - buzia juz ladna, brak ulewania, tylko kupy powoli zmieniaja kolor, wczoraj juz byla tako zolto-zielona, ale jeszcze nie zolta.

A i przy okazji szczepienia, zwazylam sie w przychodni i wage mam juz przedciazowa :tak:

moj mila na buzi szorstka, taka tradzikowata(ma jeszcze male plamki), ciemieniucha u nas juz od tygodni ale jak narazie wyglada to jak luzpiez, wiec moze to przesuszona skora glowy tez..pod zgieciami kolan czerwone placki, wokol kolan i lokcia szorstka czerwona skora, wogole takie czerwone plamiki jakby obtartek skory na calym ciel oprocz plecow i pupa tez ladna,.pekala mu skora za uszami i wogole zaczelo sie to od chrosteczek na kolanach i lokciach w kolorze skory- a po tygodniu juz bylo zaawansowane..lekarz stwierdzil ,ze to nie alertgia tylo bardzo sucha skora, a ja uparlam sie ,ze sprawdze czy to nie ksaza i teraz nie wiem czy poprawa to efekt diety czy homeopatyczne granulki czy smarowanie czy wysuszenie bylo alergiczne ale takie jednorazowe...

wow, cytryna niezle szybko zeszly Ci te kilosy,ale ta meczarni z niespaniem Anulki to tylko "pomogla"..

ja jakbym 5 z przodu zobaczyła to bym przy moich 176cm wygladała jak anoreksja:pPPPP
mnie starczy 64:) narazie dzis rano jest 67:)))))

reklama
ja mam 175 i wazylam przed ciaza 60-61 ,ale najlepeij sie czulam tak ok 58kg.. teraz waze 65,5 czyli juz niewiele zostalo :-)

Do góry