elifit
Moderatorka
u mnie też waga stoi :-( muszę nowe ciuchy do pracy kupić bo nie wchodzę w biodrach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asionek bo Ty juz wrocilas do swojej wagi, gdybym (taaaa) przytyla przepisowe parenascie kg to juz bylabym na minusie , a ja przytylam/spuchlam do 21,5kg.....zostalo jeszcze 5-6 kg na plus i niestety wszytskie bluzki sa ciasne i pokazuja co mam za duzo, wiec ja mam motywacje przyajmniej taak ,ze na wiosne chce sie miescic w stare ciuchy bo an nowe kasy brak :-)
ja nie jem slodyczy, dieta jak na skaze bialkowa a waga mimo to stoi..
Mnie slodycze gubia niestety bleeee. Do wagi sprzed ciazy brakuje 1 kg ale przydaloby sie zrzucic wiecej bo przed ciaza mi sie przytylo ze 3 kg ciekawe czy mi sie uda ehehe. Teraz jak karmie to kalorie sie spalaja jakos ale jak skoncze karmienie i bede dalej pochlaniac tyle slodyczy to bede swinka pigy!
chyba kazda slodycze gubia, nie wiem co sie ze mna stalo. kiedys jadlam sporadycznie. dobrze ze produkcja mleka pochlania z 500 kcal dziennie... ale co pozniej