reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ło boszsz.....monika Ty chuderlaku!!!!!mój by sie darł ze nie ma dupci za co złapac:pPPPPPP
he he he
ja sie źle czuje w takiej wadze jak Ty podajesz:)
ale zalezy tez od "kościstości",ja mam bardzo szerokie kości biodrowe i bardzo szczupłą talię i u mnie to wygląda fatalnie jak biodra stercza:) he h e he

reklama
ja tez mam szerokie biodra i pupa(jak sie miezylam w najbardziej wystajacej czesci to 100cm) , ktorej nie da sie zgubic chocbym i wazyla 50.. wiec moj ma za co zlapac i lapie chetnie:-D za to tak jak Ty - mialam ok 65 w talii i cycki jak guziki.. a teraz? teraz moja talia to porazka..

he he he
ja juz w talii 67-68,a w dupci 105:))))))))
po moim brzuchu w zyciu bys ni e powiedziała ze rodziłam 3 m-ce temu:-D:-D:-D
a cycki ja mam nadz ze wrócą do moich poprzednich "B":-D:-D

he he ja to tylko mam nadz,ze moje dziewczyny nie beda duzo wyzsze ode mnie:)
bo starsza juz teraz "lubi jeść" i jest małą kuleczka:)

agadaria - lucky you! ja mam ciagle brzuch, maleje ale baaardzo wolno, oczywiscie zwalam wszystko na cc:-) ale dawno sie nie mierzylam , bo metr krawiecki zaginal w przeprowadzce a tym technicznym metalowym to ciezko jest sie zmierzyc:-D

ciekawe kiedy po cc mozna znow zaczac joge praktykowac, hmmm

elifit - witaj w klubie..dopoki mialam brzuch to nie wiedzialam,ze sobie takie boczki wyhodowalam, masakra - to chyba tam cale kg sie zebraly

moja waga schodzi wolno. Najwięcej mam chyba w biodrach i na brzuchu. Przed ciążą ważyłam 52 a teraz 58 i musiałabym chyba zacząć uprawiać jakiś sport, żeby sie tego pozbyć lub przestać jeść. Najlepiej miałam po pierwszym porodzie. Ważyłam 62 (przed)i jak wyszłam ze szpitala to miałam 60. Teraz takich spektakularnych spadków brak no ale ja 18kg przytyłam w ciąży więc nie ma się co dziwić.

ja mam hula-hop, taki zwykly , myslicie ,ze po cc jak minely 3 miechy to juz moge cwiczyc? bo lubie to i swietnie na talie dziala

reklama
monika ja to się na takich rzeczach nie znam, chociaż 3 miesiące to dla sporo czasu.
Muszę swoje hula hop odkurzyć bo gdzieś jest.

Do góry