reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
to aj tez poczekam :) wole sobie klopotow nie narobic.. i tak miesnie sa cwiczone caly czas przy noszeniu/podnoszeniu malucha

moja waga schodzi wolno. Najwięcej mam chyba w biodrach i na brzuchu. Przed ciążą ważyłam 52 a teraz 58 i musiałabym chyba zacząć uprawiać jakiś sport, żeby sie tego pozbyć lub przestać jeść. Najlepiej miałam po pierwszym porodzie. Ważyłam 62 (przed)i jak wyszłam ze szpitala to miałam 60. Teraz takich spektakularnych spadków brak no ale ja 18kg przytyłam w ciąży więc nie ma się co dziwić.

ja przy pierwej ciąży przytyłam 15kg i po porodzie zostało mi 5kg i już nie zeszło nigdy,
mimo iż miałam bardzo ciężko z nią, nie spałam, nie jadłam, ćwiczyłam, skóra wisiała 2 lata ...
teraz przytyłam 7kg, po porodzie zostały jeszcze 2 do zrzucenia a spadło 4 więc strasznie się cieszę :-D
Mężowie 2 koleżanek nie mogli się nadziwić jak szybko spadłam po porodzie ... aż mi głupio było strasznie :sorry:
i waga się tak trzyma 56, 57

monika ja czekam jeszcze 2 miechy, ponoć do pół roku należy czekać z ćw na brzuch

po cesarce czy w ogóle ???

u Was waga stoi a ja kur** przytyłam od porodu 6kg!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
wrrr.......

na 10 dobe straciłam całe 17kg,ważyłam 64kg a teraz ostatnio 68-70kg!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak sie lekko (!!!!!!!!!!!!!!!) ograniczam to mleka mniej mam i odczuwam osłabienie/wrecz chce mi się zemdleć:( dziwne że ciuchy nie są za ciasne... m mi gada że nic wizualnie nie widac(ale pewnie mnie pociesza)i ze mam karmic małą,dopiero jak przestane to moge cos zrobic dla siebie...

ehh....dylematy....

Aga nie gadaj super wygladasz i waga przy twoim wzroscie jest ok :)

Dzis piekny dzien.
Staje na wage, a tam 5 z przodu.
Juuuuupi:-):-):-)

oj pamietam dzien jak zobaczylam 5 z przodu :) jaka radocha hehe

Ale odkad jestem na diecie na skaze bialkowa to juz sie we wszystkie dzinsy mieszcze :tak: a nie wazylam sie dawno, zreszta dla mnie sama waga niejest taka wazna, proporcje wazniejsze :tak:

dokladnie ja tez zawsze na proporcje patrze i na ciuchy :) jak wchodze jest ok
a waga coz u mnie niska bardzo nogdy nie bedzie , bo mam grube kosci :)

i tak mam farta , ze bez cwiczen , diety i przy jedzeniu masy slodyczy wszystko zeszlo , na biodrach w talii zero tluszczu , boczkow , az sama w szoku jestem i ciesze sie jak glupia , bo ja len i nie wiem jakbym sie zmusiala do diety czy cwiczen :(

Aga nie gadaj super wygladasz i waga przy twoim wzroscie jest ok :)

oj pamietam dzien jak zobaczylam 5 z przodu :) jaka radocha hehe

dokladnie ja tez zawsze na proporcje patrze i na ciuchy :) jak wchodze jest ok
a waga coz u mnie niska bardzo nogdy nie bedzie , bo mam grube kosci :)

i tak mam farta , ze bez cwiczen , diety i przy jedzeniu masy slodyczy wszystko zeszlo , na biodrach w talii zero tluszczu , boczkow , az sama w szoku jestem i ciesze sie jak glupia , bo ja len i nie wiem jakbym sie zmusiala do diety czy cwiczen :(

Ja przed ciaza wazylam 54, przytylam 17 kg. teraz pozostalo mi juz tylko 3 do wagi wyjsciowej :-D nie robie zupelnie nic poza karmieniem mlodego cycem, przytulankami i spacerami codziennie po ok 2h po naszych gorkach z ciezkim wozkiem. mam w planie zaczac chodzic na basen.
Ale to jest tylko plan.;-)

Ja przed ciaza wazylam 54, przytylam 17 kg. teraz pozostalo mi juz tylko 3 do wagi wyjsciowej :-D nie robie zupelnie nic poza karmieniem mlodego cycem, przytulankami i spacerami codziennie po ok 2h po naszych gorkach z ciezkim wozkiem. mam w planie zaczac chodzic na basen.
Ale to jest tylko plan.;-)

spacer 2 h??????wow!!!!!!!!!
ja to widać leń jestem....teraz mam wymówkę bo mała chora;-)

a ja się wyłaziłam po sklepach i nic nie kupiłam :-(Chciałam sobie kupić spodnie i cokolwiek nie przymierzyłam to albo za krótkie albo mi się wylewają boczki :-:)-:)-(

reklama
Do góry