reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

A mi kg wogóle nie lecą w doł stoje w miejscu fakt jem na potęgę musze sie ogarnac w 12 lutego chrzciny trzeba jakąs kieckę zakupić w normalnym rozmiarze :tak: od dzis zero słodyczy zobacze do kiedy w tym wytram :eek:

reklama
maggie miesnie sa, ale z flakiem gorzej. chyba czas zainwestowac w dobry krem ujedrniajacy.
Asionek jak nie moge nie robic, jestem uzalezniona od tych cwiczen :tak: ostatni raz w ciazy robilam przed wejsciem na porodowke :-p

u mnie zastój jak ta lala ale jak się tyle wiper*dala to nie dziwota :dry:

normalnie chyba jakimś wierszokletą zostanę czy cuś :-p

a u mnie tez waga stoi a mam wrazenie ze idzie nawet w gore ale nie staje na wadze...pomocy bo wpadne w depreche ale jak tu sie odchudzac jak cycem karmie...jeszcze dzis w rozmowach w tloku o anorektycznkach bylo a mnie by sie ze dwa tygodnie z zycia takiej anorektyczki przydało...:crazy:

ja juz tez na wage nie staje, dzis w trakcie serialu wpierniczylam 2 paczki kruchych ciasteczek :wściekła/y:
a ja sie katowalam dieta i spadlo 3,5 kg, ale ostatnie 3,5 ktore chce zrzucic ani drgnie :baffled:
I na dodatek zauwazylam, ze kiedy sie nie wyspie mam okropny apetyt :angry::angry::angry:
Mam jakis poj*** organizm:wściekła/y:

Klementinka a jaka dieta?
maggie bo to tak jest zazwyczaj, spada a pozniej nic, pozniej znow spada. od dawna stoisz w miejscu ?

reklama
no wlasnie czemu tak jest? zastoj zastoj a potem kazdego dnia spada (bo ja gluptas waze sie codziennie, zzera mnie ciekawosc kazdego ranka jak tam sytuacja :))

ja mam zastoj i to mnie chyba doluje..brzuch sie nie wchlania i boczki sie wylewaja.. ciegle ponad 5kg nadwagi mam tzn do wagi przed ciaza, dzis nie ma ze boli - skrecam cross trainer(bo od przeprowadzki w czesciach), teraz pogoda do bani to nei spaceruje tyle godzin, na zawieji snieznej to nawet i 20kg nadwagi by mnie zachecilo :) tylko jakas godzinka dopoki mi tylek nie odmarznie :)

Do góry