reklama
maggie9
Fanka BB :)
a mnie zostaly cholerne 3 kg i trzymaja sie mnie mimo diety. Jak tylko zjem cos poza programem od razu waga zaczyna rosnac juz mnie trafia
a na brzuchu flak i cellulit wszedzie, wiec chyba bez silowni sie nie obejdzie, a ja len jestem.
w 3 mc po CC mozna juz chyba na bieznie smigac?
a na brzuchu flak i cellulit wszedzie, wiec chyba bez silowni sie nie obejdzie, a ja len jestem.
w 3 mc po CC mozna juz chyba na bieznie smigac?
maggie9
maggie - przed ćwiczeniami powinnaś chyba zrobić sobie usg brzucha za nim zaczniesz ćwiczyć
Miłka, USG brzucha? Serio???
Moja ginekolog nic takiego nie mowila, no ale ona sugerowala robic brzuszki juz miesiac temu, wiec nie wiem czy jej ufac :-)
maggie9
ja tam myślę, że lepiej usg zrobić, żeby mieć pewność, że wszystko się ładnie zagoiło, nie ma jakiś zrostów i wtedy ćwiczyć
a to przy okazji zakladania wkladki bede miec USG to sie dowiem czy wszystko ok. Teraz tylko musi przyjsc drugi @
Asionek31
A ja pisze tu oficjalnie zeby sie potem nie migac
na nowy rok:
-ograniczamy slodycze
-koniec ze slodzonymi napojami!
i fitnes :-)
wczoraj byłam na dance fitnes
zero kondycji
po godzinie skonczyłam
ale glownie dlatego ze w domu zostawilam synusia i powiedzialam ze ide na godzine
ale za tydzien zostane conajmniej na 2h
no to powodzenia
zazdroszcze fitnesu
ja jak Kingolina nie mam kiedy isc :/ wieczorem maly spi pieknie , ale co z tego jak moj S wraca z pracy ok 24 ?
rano tez pracuje wiec lipa ...
Moja sie karmi co 1,5 godziny a zamierzam isc na zumbe w przyszlym tygodniu. Ona sie tak czesto karmila od poczatku (byl okres ze nawet godziny nie wytrzymywala) ze mamy wychodzenie opanowane tak zeby kazda minute wykorzystac
A na basen to planujemy sie wszystcy razem wybrac - ja bede plywac a tata moze mala w wodzie zabawiac - kapac sie uwielbia wiec mam nadzieje ze basen tez polubi
moj je podobnie , nieraz mu sie uda wytrzymac ok 2,5 h , ale w dzien to maks
od urodzenia tak jadl skubaniec i wez tutaj gdzies idz na dluzej ?? jedyny sposob to zabierac malego z mezem i maz lazi z wozkiem , a ja latam po sklepach wtedy maly wytrzymuje i 3 h bez problemu
ja wlasnie mysle czy nie zapisac sie na basen z malym ? sa takie zajecia u nas z maluchami od chyba 4 miesiaca troche rozrywki dla mnie i malego
tylko nie wiem od kiedy zaczac ? boje sie troche wychodzenia z malym po kapieli na dwor ...
Asionek - to zostanie Ci silna wola i ćwiczenia w domu ;-) co do basenu to optymalny czas na rozpoczęcie zajęci to okres miedzy 3 a 5 miesiącem życia więc spokojnie możesz się zapisywać a po basenie musicie dłużej posiedzieć w środku wysuszyć się porządnie ( suszarką ) ochłonąć i wracać do domu ;-)
reklama
agadaria
Asiu,to Ty tak jak ja-nie mam kompletnie nikogo z kim mała może zostac...
no i ja mam dwójkę))))
u mnie fitness w ogóle na razie nie wchodzi w grę...mysle ze ćwiczonka w domku(niemoge sie zmusic) i przestanie w końcu wpieprzania tylu słodyczy(wrrrr..............)pomogło by błyskawicznie...
ale weź tu sie zmuś;-);-);-);-)
no i ja mam dwójkę))))
u mnie fitness w ogóle na razie nie wchodzi w grę...mysle ze ćwiczonka w domku(niemoge sie zmusic) i przestanie w końcu wpieprzania tylu słodyczy(wrrrr..............)pomogło by błyskawicznie...
ale weź tu sie zmuś;-);-);-);-)