reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
a mnie zostaly cholerne 3 kg i trzymaja sie mnie mimo diety. Jak tylko zjem cos poza programem od razu waga zaczyna rosnac:angry::angry::angry: juz mnie trafia:crazy:
a na brzuchu flak i cellulit wszedzie, wiec chyba bez silowni sie nie obejdzie, a ja len jestem.
w 3 mc po CC mozna juz chyba na bieznie smigac?

ja tam myślę, że lepiej usg zrobić, żeby mieć pewność, że wszystko się ładnie zagoiło, nie ma jakiś zrostów i wtedy ćwiczyć :tak:

A ja pisze tu oficjalnie zeby sie potem nie migac :-p

na nowy rok:
-ograniczamy slodycze
-koniec ze slodzonymi napojami!
i fitnes :-)

wczoraj byłam na dance fitnes
zero kondycji :sorry2:
po godzinie skonczyłam
ale glownie dlatego ze w domu zostawilam synusia i powiedzialam ze ide na godzine

ale za tydzien zostane conajmniej na 2h :tak:

no to powodzenia :)
zazdroszcze fitnesu :)

ja jak Kingolina nie mam kiedy isc :/ wieczorem maly spi pieknie , ale co z tego jak moj S wraca z pracy ok 24 ?
rano tez pracuje wiec lipa ...

Moja sie karmi co 1,5 godziny a zamierzam isc na zumbe w przyszlym tygodniu. Ona sie tak czesto karmila od poczatku (byl okres ze nawet godziny nie wytrzymywala) ze mamy wychodzenie opanowane tak zeby kazda minute wykorzystac :)

A na basen to planujemy sie wszystcy razem wybrac - ja bede plywac a tata moze mala w wodzie zabawiac - kapac sie uwielbia wiec mam nadzieje ze basen tez polubi :)

moj je podobnie , nieraz mu sie uda wytrzymac ok 2,5 h , ale w dzien to maks
od urodzenia tak jadl skubaniec i wez tutaj gdzies idz na dluzej ?? jedyny sposob to zabierac malego z mezem i maz lazi z wozkiem , a ja latam po sklepach :) wtedy maly wytrzymuje i 3 h bez problemu :)
ja wlasnie mysle czy nie zapisac sie na basen z malym ? sa takie zajecia u nas z maluchami od chyba 4 miesiaca :) troche rozrywki dla mnie i malego
tylko nie wiem od kiedy zaczac ? boje sie troche wychodzenia z malym po kapieli na dwor ...

Mój jedzie na 6 a wraca o 16 :-p

więc ja na fitnes lece od 18 :-)
(zaraz po karmieniu to moge do 3 godzin przeciągnąć)
a tatuś już tam sobie robi dance party z Wiktorem
ewentualnie babcia pomoże jak poproszą ;-)

Asionek - to zostanie Ci silna wola i ćwiczenia w domu ;-) co do basenu to optymalny czas na rozpoczęcie zajęci to okres miedzy 3 a 5 miesiącem życia więc spokojnie możesz się zapisywać :tak: a po basenie musicie dłużej posiedzieć w środku wysuszyć się porządnie ( suszarką ) ochłonąć i wracać do domu ;-)

reklama
Asiu,to Ty tak jak ja-nie mam kompletnie nikogo z kim mała może zostac...
no i ja mam dwójkę:)))))
u mnie fitness w ogóle na razie nie wchodzi w grę...mysle ze ćwiczonka w domku(niemoge sie zmusic) i przestanie w końcu wpieprzania tylu słodyczy(wrrrr..............)pomogło by błyskawicznie...

ale weź tu sie zmuś;-);-);-);-)

Do góry