reklama
Asionek31
Fanka BB :)
mnie też ssie na słodkie jak cholera, ostatnio żarłam łychą powidła śliwkowe bo niczego słodkiego w chacie nie było i kuźwa potem zdziwko, że waga stoi
ja nie wiem co z tym slodkim jest na rzeczy ... nie poznaje sama siebie ja nigdy slodyczy nie jadlam !! raz na ruski rok batonika czy cos i zero smaka , a teraz jakies szalenstwo , w sklepie to mnie tylko dzial ze slodkim obchodzi
a kiedys dobre miecho to podstawa ...
mam nadzieje , ze sie nawroce na dobra droge ))
a ja od dzisiaj przechodze na diete, taka racjonalna bo karmie, zero weglowodanow na noc, wiecej warzyw i owocow, mniej tluszczu
tylko trzeba wszystko wazyc
powodzenia w takim razie
ja poki chudne pomimo tego obzarstwa nic nie robie , ale jak zaczne tyc to juz bedzie trzeba spiac poslady i skonczyc z tymi slodkosciami
Misia-A
A ja pisze tu oficjalnie zeby sie potem nie migac
na nowy rok:
-ograniczamy slodycze
-koniec ze slodzonymi napojami!
i fitnes :-)
wczoraj byłam na dance fitnes
zero kondycji
po godzinie skonczyłam
ale glownie dlatego ze w domu zostawilam synusia i powiedzialam ze ide na godzine
ale za tydzien zostane conajmniej na 2h
na nowy rok:
-ograniczamy slodycze
-koniec ze slodzonymi napojami!
i fitnes :-)
wczoraj byłam na dance fitnes
zero kondycji
po godzinie skonczyłam
ale glownie dlatego ze w domu zostawilam synusia i powiedzialam ze ide na godzine
ale za tydzien zostane conajmniej na 2h
kasiadz
a ja to już nawet na wagę nie staje bo się boje. Ostatnio jak sprawdzałam to waga wróciła ale brzuchol został duży i obwisły
planowałam basen, ale mala nie chce butelki i je cyca co 2 godziny więc musiałabym ją chyba zabierać ze sobą. bez sensu. Aż źle się czuje z tym że ona tylko cyca chce, dziś się wybieram pochodzić po wyprzedażach to całe szczęście że w rynku mieszkam, nakarmie młodą i zostawię z ojcem, a ja biegiem do sklepów a i tak wszystkich nie obejde tylko te wybrane kiedy ona się nauczy jeść z tej butelki????
planowałam basen, ale mala nie chce butelki i je cyca co 2 godziny więc musiałabym ją chyba zabierać ze sobą. bez sensu. Aż źle się czuje z tym że ona tylko cyca chce, dziś się wybieram pochodzić po wyprzedażach to całe szczęście że w rynku mieszkam, nakarmie młodą i zostawię z ojcem, a ja biegiem do sklepów a i tak wszystkich nie obejde tylko te wybrane kiedy ona się nauczy jeść z tej butelki????
kasiadz
niby łatwiej ale Tośka zachowuje się jakby ją butelka parzyła, na sam widok jest już ryk -a w pierwszym miesiącu swojego życia dałam jej 2 razy jak gdzieś wychodziłam i problemu nie było, a teraz niestety jest, cycol mały..
Moja sie karmi co 1,5 godziny a zamierzam isc na zumbe w przyszlym tygodniu. Ona sie tak czesto karmila od poczatku (byl okres ze nawet godziny nie wytrzymywala) ze mamy wychodzenie opanowane tak zeby kazda minute wykorzystac
A na basen to planujemy sie wszystcy razem wybrac - ja bede plywac a tata moze mala w wodzie zabawiac - kapac sie uwielbia wiec mam nadzieje ze basen tez polubi
A na basen to planujemy sie wszystcy razem wybrac - ja bede plywac a tata moze mala w wodzie zabawiac - kapac sie uwielbia wiec mam nadzieje ze basen tez polubi
reklama
Kingolinka
łoj tez bym chciala wieczorami jak mały usnie ale niestety siedze zawsze sama Malz na silowni pracuje do 22 ;(