reklama
monika~
Fanka BB :)
gosiane -niestety (albo i na szczescie) moj nie za bardzo toleruje czekolade, i orzeszki i kilka produktow by sie uzbieralo jeszcze - wiec nie jem i czasami tak mnie ssie ,ze chcialabym ssac piastke tak jak dziecko,zeby sie tylko nie skusic:-)
mileczka89
Mamita małego Mareczka
u mnie jeszcze 6 kg Ostatnio nawet na wage nie wchodze żeby sie nie wkurzać
Asionek31
tez jem slodkie na potege :/ wlasnie pochlonelam z braku laku kanapki z nutella i dzemem
za to waga i tak leci w dol i wsumie mam juz tyle ile przed ciaza troche brzuch by sie przydalo podrasowac , ale ja nigdy deski nie mialam i jakos teraz mi sie marzy .. moze w koncu znajde czas i zaczne cwiczyc ??
za to waga i tak leci w dol i wsumie mam juz tyle ile przed ciaza troche brzuch by sie przydalo podrasowac , ale ja nigdy deski nie mialam i jakos teraz mi sie marzy .. moze w koncu znajde czas i zaczne cwiczyc ??
Kingolinka
Taaa u mnie to samo, ale moje postanowienie noworoczne to zero slodyczy i weglowodanow na noc!!!!
hehe to tak jak u mnie.Ja to jak noworodek najpierw waga spadła,a teraz nadrabiam stracone kilogramy.
Nie potrafię odmówic sobie słodkiego,juz chyba jestem uzależniona.A widok w lustrze mnie przeraża no i ten brak motywacji,ale trzeba w końcu się wziąć za siebie.
Nie potrafię odmówic sobie słodkiego,juz chyba jestem uzależniona.A widok w lustrze mnie przeraża no i ten brak motywacji,ale trzeba w końcu się wziąć za siebie.
agadaria
hehe to tak jak u mnie.Ja to jak noworodek najpierw waga spadła,a teraz nadrabiam stracone kilogramy.
u mnie to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najpierw 17kg zjechało migusiem,a teraz przytyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ważę sie,bo bym sie załamała!!!!!!!!!!!!!
reklama
Klementinka
a ja od dzisiaj przechodze na diete, taka racjonalna bo karmie, zero weglowodanow na noc, wiecej warzyw i owocow, mniej tluszczu
tylko trzeba wszystko wazyc
tylko trzeba wszystko wazyc