reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

Monika, jestem na diecie bezweglowodanowej i zero cukru.
Jak chce cos slodkiego zjesc pieke ciasteczka owsiane bez cukru - pyszne :)
Poza tym i tak nie ma czasu na porzadne jedzenie wiec nie odczuwam nawet, ze jestem na diecie.
Z cwiczeniami sie wstrzymuje, choc moja ginekolog powiedziala mi na wizycie popologowej, zebym zaczela robic lekkie brzuszki. Strange..............
Aha i teraz kiedy mam okres, brzuch wydaje sie bardziej plaski i jak wciagne jest niewidoczny (moze macica sie do konca obkurczyla?) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
maggie podziwiam ze wytrzymujesz bez cukru. ja ciagle cos slodkiego podjadam. a jak teraz sie okazalo ze po czekoladzie malej nic nie jest to zal na mnie patrzec

oj ja też cały czas coś słodkiego jem, nie ma dnia bez słodyczy a najgorsze jest to że przeważnie słodkie jem wieczorem, po 21:zawstydzona/y: a potem się dziwię że waga stoi w miejscu a sadło wisi

maggie podziwiam ze wytrzymujesz bez cukru. ja ciagle cos slodkiego podjadam. a jak teraz sie okazalo ze po czekoladzie malej nic nie jest to zal na mnie patrzec

Herbata, ja zawsze mialam na punkcie wagi niezlego hopla. Przed ciaza udalo mi sie schudnac do wymarzonej wagi (choc wczesniejsza tez nie byla zla) i teraz nie spoczne nim jej znow nie osiagne:-)
Niestety lub stety jestem bardzo krytyczna w stosunku do siebie

reklama
u mnie spada waga ok pol kg na tydzien i jak pomysle ze mam ponad 6 jeszcze do zrzucenia to mysle ,ze na wiosne juz bede laska :)

Do góry