reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

monika chyba kupie wlasnie wiekszy rozmiar i jakies wkladki :tak:

Wazylam sie wczoraj, jeszcze 5 kg, to znaczy ze w 2 miesiace i tydzien zrzucilam 20 kg :) I wlasnie sie dowiedzialam ze dziewczyna do ktorej chodzilam na Zumbe przed ciaza zmienia sale i zajecia beda doslownie minute na piechote ode mnie, zaczynaja sie 10 stycznia czyli dokladnie w 3 miesiace po moim cc. Wiec w styczniu zaczne chodzic :)

reklama
juz na zumbe? jak pomysle o tym to mnie brzuch zaraz boli:-) ja zaczne cross trainer w domu jak mina 3 miechy czyli od konca stycznia, bo zostalo ok 8kg, waga stanela, grrrrr wiem ze to nierealne zrzucic ponad 20kg szybciutko,ale tak do konca stycznia byloby fajnie - na 3 miesiac malucha:-) narazie stawiam na dlugie spacery - tyle moge

a z tymi zajeciami dla maluchow to posucha - jedyne co to w kosciele luteranskim i jedno otwarte przedszkole ,ale tam to dopiero chyba jak maly juz bedzie w miare siedzial czyli pewnie na wiosne..

ja od 4 tyg na diecie (bo nie karmie) i zlecialo 3,5 kg. Zostalo jeszcze 3,5 do celu. I nawet brzuch sie troche wchlonal, wiec flak mniejszy. Juuuuupi!:-):-):-)

oj dziewczyny ja po cc mam flaka strasznego do zrzucenia 5 kg mi zostało i odkąd wrócilam ze szpitala ciągle te 5 kg jest :-(

cytryna- ja tez mam jedna pierś większą drugą mniejszą? dlatego że jedna produkuje mniej pokarmu mam nadzieje tylko że jak skończę karmienie to się wyrówna :-( a pomysł z wkładkami super też tak zrobię jak bedzie trzeba cyce bardziej pokazać

maggie - a jaka diete masz? :-)

marti - ja juz nawet na temat flaka sie nie wypowiadam,ale ze mam jeszcze kilka kg na + to moze jak one zejda to flak tez sie zmniejszy.. najlepeij byloby wogole nie siadac i nie schylac sie, bo na stojaco to jako tako:-D

moje cycki nie za wielkie,ale zawsze mialam guziki no i jedna piers zawsze troche mniejsza ale nie ma wielkiegj widocznej roznicy, tzn jak maluch wyoi mleko to jest:-)

a mi też flaczek wisi, niby wagę mam prawidłową w normie.
po porodzie miałam mały brzuch, już taka uradowana byłam... a tu nagle taki bęben mam :-(
czyżby regularne jedzenie ??
do do ruchu to nie narzekam na nudę :tak:
ciągle jest coś do zrobienia.

U mnie nadal + 8 kg ale waga stanęła. Tyle dobrze, że flaka już prawie nie mam, a jak wciągne brzuch to wreszcie jest "wklęsły" :D:D:D Moja jedna pierś, ta bardziej "lubiana" również większa :) I rozstępy zaczynają blednąć! Dzięki Bogu!

Mileczka, gratulacje postępów w rozstępach.:biggrin2:
u mnie niestety jeszcze są, i to takie nieładne :/
no ale cały czas smaruję balsamem na likwidację rozstępów...

chciałam robić brzuszki, ale czy mogę już taki wysiłek fundować mięśniom brzucha ?

maggie na forum kulturystów powiedzieli zadnych brzuszków, skłonów do conajmniej pół roku po cc..

u mnie -1kg więc cel jeszcze 6kg, najgorsze mam biodra i flak ;/

reklama
Do góry