reklama
elifit
Moderatorka
a myślałam że tylko mnie tak boli po nocy.. czemu tak?najgorszy okres przed nami - swieta... malz znosi ciagle jakies czekoladki co dostaje w prezencie a ja je chowam, przynajmniej jak nie widze to sie nie slinie. Ale przyznaje sie ze od porodu nie jadlam czekolady, a ssie mnie jak fix...
niezle cwiczycie dziewczyny, mnie jak narazie ciagle brzuch po cc boli, dziwne bo najbardziej jak po kilku godz snu wstaje - z tego wniosek ze lepiej byc w ruchu:-)
ja chyba zacznę kręcić hulahop a od nowego roku trening, małż ma w drugim pokoju więc daleko nie mam
Kingolinka
Fanka BB :)
A ja mam depresję Niby 3 kg jeszcze zOstało do zrzucenia a ja ciagle mam fałd wokół pasa... fałd tłuszczu oczywiscie Za tydzien idziemy z mezem na impreze a ja nie mam sie w co ubrac ;( Wszystkie suche zołzy mnie obgadają boi chyba pojde w roku ;(;(
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Kingolinka no przestań.... Mi 7 zostało Flaka mam niemiłosiernego i też mi przeszkadza. A myślałaś może o jakiejś bieliźnie ściągającej na impreze? Wiesz... Na co dzień nie ma sie co przejmować ale jeśli masz się czuć źle na imprezie to może warto coś dokupić. Zawsze to komfort psychiczny a i takie np rajstopy ściągające z wyższym stanem zakamuflują flaczka. My wystarczy że zwykłe rajtki z lycrą podciągne do pępka i oponka zlikwidowana.
I nie przejmuj sie jakimiś suchajdami :-)
I nie przejmuj sie jakimiś suchajdami :-)
Kingolinka
Ja na co dzien chodze w takich gaciach
monika~
mi tez 7 zostalo..i flak .. i majciorow nie zaloze bo mnie rana drazni, kurde jak jest ciecie pionowe to zadne spodnie mi nie podchodza bo ocieraja mi , w koncu jest od pepka w dol blizna..
klingolinka - tunika ratuje sytuacje, oponki nie widac a zawsze mozesz kupic z wiekszym dekoldem i zakasujesz wszystkie sucholiny pieknymi cyckami:-)
klingolinka - tunika ratuje sytuacje, oponki nie widac a zawsze mozesz kupic z wiekszym dekoldem i zakasujesz wszystkie sucholiny pieknymi cyckami:-)
Ostatnia edycja:
kasiadz
u mniee waga spadła już do tej z przed ciąży ale mogło by spaść jeszcze jakieś 5 kg
na brzuchu flak dalej jest niestety a za mało zaparcia na ćwiczenia...
na brzuchu flak dalej jest niestety a za mało zaparcia na ćwiczenia...
U mnie tez jest flak, ale juz wchodze w wieksze spodnie sprzed ciazy... tylko ze nadal wole chodzic w ciazowych bo flak sie wtedy chowa Ne wazylam sie kilka tygodni a cwiczyc i tak jeszcze nie moge...
A co do pieknych piersi -to u mnie niestety nie jest wesolo. Jedna piers jest o 2 miseczki wieksza niz druga. Poczytalam o tym i ponoc to sie zdarza i po zaprzestaniu karmienia wszystko wraca do normy, na codzien mi to nie przeszkadza, ale mam za kilka miesiecy wesele brata i jak ja biustonosz dopasowany kupie?
A co do pieknych piersi -to u mnie niestety nie jest wesolo. Jedna piers jest o 2 miseczki wieksza niz druga. Poczytalam o tym i ponoc to sie zdarza i po zaprzestaniu karmienia wszystko wraca do normy, na codzien mi to nie przeszkadza, ale mam za kilka miesiecy wesele brata i jak ja biustonosz dopasowany kupie?
reklama
monika~
a u mnie apetyt spadl, na wage narazie nie wchodze bo codzienne wchodzenie to stresuje, zwlaszcza gdy waga stoi. ja w spodnie wchodze ale jak nawet dopne brzucha to mie sie gora wylewa, bo to nie tylko skora ale i dodatkowe kg jeszcze.. wiec ciagle tuniki ciazowe - bleeeeeeee
cytryna - jakis ciuch z marszczeniem u gory ? albo kupic rozmiar an wiekszy cycek i do mniejszej miseczki wkladki
cytryna - jakis ciuch z marszczeniem u gory ? albo kupic rozmiar an wiekszy cycek i do mniejszej miseczki wkladki