reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

powiem Wam, że ja też zaliczam się do grona zaskoczonych, że od żarcia słodyczy się nie chudnie :-p

ja tam z nowym rokiem się za siebie wezmę...jeszcze tyle czasu do wakacji nie ma co się śpieszyć i spinać ;-)

reklama
najgorszy okres przed nami - swieta... malz znosi ciagle jakies czekoladki co dostaje w prezencie a ja je chowam, przynajmniej jak nie widze to sie nie slinie. Ale przyznaje sie ze od porodu nie jadlam czekolady, a ssie mnie jak fix...

niezle cwiczycie dziewczyny, mnie jak narazie ciagle brzuch po cc boli, dziwne bo najbardziej jak po kilku godz snu wstaje - z tego wniosek ze lepiej byc w ruchu:-)
a myślałam że tylko mnie tak boli po nocy.. czemu tak? :confused:

ja chyba zacznę kręcić hulahop a od nowego roku trening, małż ma w drugim pokoju więc daleko nie mam :-D

A ja mam depresję:( Niby 3 kg jeszcze zOstało do zrzucenia a ja ciagle mam fałd wokół pasa... fałd tłuszczu oczywiscie:( Za tydzien idziemy z mezem na impreze a ja nie mam sie w co ubrac ;( Wszystkie suche zołzy mnie obgadają boi chyba pojde w roku ;(;(

Kingolinka no przestań.... Mi 7 zostało :-D Flaka mam niemiłosiernego i też mi przeszkadza. A myślałaś może o jakiejś bieliźnie ściągającej na impreze? Wiesz... Na co dzień nie ma sie co przejmować ale jeśli masz się czuć źle na imprezie to może warto coś dokupić. Zawsze to komfort psychiczny a i takie np rajstopy ściągające z wyższym stanem zakamuflują flaczka. My wystarczy że zwykłe rajtki z lycrą podciągne do pępka i oponka zlikwidowana.

I nie przejmuj sie jakimiś suchajdami :tak::-)

mi tez 7 zostalo..i flak .. i majciorow nie zaloze bo mnie rana drazni, kurde jak jest ciecie pionowe to zadne spodnie mi nie podchodza bo ocieraja mi , w koncu jest od pepka w dol blizna..

klingolinka - tunika ratuje sytuacje, oponki nie widac a zawsze mozesz kupic z wiekszym dekoldem i zakasujesz wszystkie sucholiny pieknymi cyckami:-)

Ostatnia edycja:
u mniee waga spadła już do tej z przed ciąży ale mogło by spaść jeszcze jakieś 5 kg :)
na brzuchu flak dalej jest niestety :( a za mało zaparcia na ćwiczenia...

U mnie tez jest flak, ale juz wchodze w wieksze spodnie sprzed ciazy... tylko ze nadal wole chodzic w ciazowych bo flak sie wtedy chowa ;) Ne wazylam sie kilka tygodni a cwiczyc i tak jeszcze nie moge...
A co do pieknych piersi -to u mnie niestety nie jest wesolo. Jedna piers jest o 2 miseczki wieksza niz druga. Poczytalam o tym i ponoc to sie zdarza i po zaprzestaniu karmienia wszystko wraca do normy, na codzien mi to nie przeszkadza, ale mam za kilka miesiecy wesele brata i jak ja biustonosz dopasowany kupie? :eek:

reklama
a u mnie apetyt spadl, na wage narazie nie wchodze bo codzienne wchodzenie to stresuje, zwlaszcza gdy waga stoi. ja w spodnie wchodze ale jak nawet dopne brzucha to mie sie gora wylewa, bo to nie tylko skora ale i dodatkowe kg jeszcze.. wiec ciagle tuniki ciazowe - bleeeeeeee

cytryna - jakis ciuch z marszczeniem u gory ? albo kupic rozmiar an wiekszy cycek i do mniejszej miseczki wkladki :)

Do góry