reklama
elifit
Moderatorka
ja nie wierzę w diety, jem naprawdę zdrowo a waga i tak stoi w miejscu. Trzeba wypocić ten tłuszcz i tyle
agnus_81
Fanka BB :)
a tak nawiasem mówiąc mam pyt. do dziewczyn po cc, czy też macie taki kawałek zwisającej skóry zamiast brzucha?? matko bo ja zauważyłam, że mi zwisa normalnie skóra, ta skóra się ściągnie czy mam zapisywać się już na plastykę brzucha??
Mi nic nie zostało
bliznę tylko mam ciulatą
ilonka - no co Ty u mnie 6-pak
a tak serio mam schowek na długopis i drobne
Przepraszam ale twoje porownania mnie rozwalaja czasami
ilonka mysle ze w koncu wszystko wroci do normy u ciebie. Ja dlugo mialam tez takiego zwisa i w koncu jakos tak w ciagu tyg-dwoch wszystko wrocilo na miejsce. No, na brzuchu jeszcze zbedne kilosy zostaly oczywiscie.
Asionek31
u mnie juz wszystko niby spadlo , brzuch dawno sie wchlonal i nawet jakies miesnie czuc , bo wczesniej to galareta byla
za to ze slodkim ciagle mam ogromny problem ... normalnie nie moge sie powstrzymac i chyba zaczne jak ktoras tutaj napisala , cukier wpierniczac hehe , czyli zle ze mna na maksa
chce zaczac cwiczyc cos , ale motywacji brak ... wiedzialam ,ze tak bedzie
za to ze slodkim ciagle mam ogromny problem ... normalnie nie moge sie powstrzymac i chyba zaczne jak ktoras tutaj napisala , cukier wpierniczac hehe , czyli zle ze mna na maksa
chce zaczac cwiczyc cos , ale motywacji brak ... wiedzialam ,ze tak bedzie
monika~
ja sie wzielam dopiero kilka dni temu za brzuchol, robie sobie peelengy z kawy an brzuch, oponke, dupe i biodra co dwa dnia , a kazdego dnia 2 razy dziennie masaz i balsam taki czarny z ziaji(wygrzebalam z jakiegos pudelka, chyba kupilam w zeszlym roku w pl) i wiecie co? napewno skora jestw lepszej jakosci, powoli znika jej gabczastosc, ale rozmiar zwisia nie zmienia sie. chyba trzeba sie uzbroic w cierpliowosc:-) a cross trainer w domu stoi i po przeprowadzce nie skrecony z powrotem do kupy, musze malza zmusic..
poki co to pchac wozek po tym sniegu rozmemlanym to jak godz na silowni polaczona z treningiem na lodzie w butach do wspinaczki gorskiej:-)
poki co to pchac wozek po tym sniegu rozmemlanym to jak godz na silowni polaczona z treningiem na lodzie w butach do wspinaczki gorskiej:-)
mileczka89
Mamita małego Mareczka
a ja siedze w tym domu jak czub juz 2 tygodnie bo u nas takie wiatry, ze oddechu złapać nie można. A waga bezlitośnie pokazuje skutki : +1,5 kg. No ale jak sie je masełka, śmietanki, ziemniaczki, ciasteczka to nie dziwota
sivi
Ja jakiegoś zwisu na brzuchu nie mam ale tłuszczyku sporo jest, ale trudno się dziwić jak się wpierdziela tyle słodkiego i do tego wielkie obiadki. Brzuch to coś co mnie wręcz wkurwia, zawsze miałam z nim problem al teraz to już patrzeć na siebie nie moge. I zaczęłam te ćwiczenia A6W od kilku dni, ciężkie cholerstwo i nie wiem jak długo wytrzymam.
Klementinka
ja z 6 weidera jeszcze sie wstrzymam, musze troche kondycji zlapac bo polegne na 4 dniu
slodkie tez znowu wpierniczam, probuje ograniczyc tluszcze ale czekolada to tez przeciez tluszcz
dzisiaj znowu musialam ciazowe spodnie zalozyc a najchetniej bym je spalila
w jeansy sprzed ciazy sie dopinam ale wygladam jak baleron
slodkie tez znowu wpierniczam, probuje ograniczyc tluszcze ale czekolada to tez przeciez tluszcz
dzisiaj znowu musialam ciazowe spodnie zalozyc a najchetniej bym je spalila
w jeansy sprzed ciazy sie dopinam ale wygladam jak baleron
reklama
monika~
najgorszy okres przed nami - swieta... malz znosi ciagle jakies czekoladki co dostaje w prezencie a ja je chowam, przynajmniej jak nie widze to sie nie slinie. Ale przyznaje sie ze od porodu nie jadlam czekolady, a ssie mnie jak fix...
niezle cwiczycie dziewczyny, mnie jak narazie ciagle brzuch po cc boli, dziwne bo najbardziej jak po kilku godz snu wstaje - z tego wniosek ze lepiej byc w ruchu:-)
niezle cwiczycie dziewczyny, mnie jak narazie ciagle brzuch po cc boli, dziwne bo najbardziej jak po kilku godz snu wstaje - z tego wniosek ze lepiej byc w ruchu:-)