reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
jejku, wiecie ze ja też bez przerwy bym jadła...... masakra jakaś, jem więcej niż mąż :( i na wagę wolę nie stawać, a żeby było śmieszniej to w poniedziałek spodnie na tyłku mi pękły jak przykucnęłam :zawstydzona/y:

u mnie oczywiscie brak poprawy, ale co ja chce jak ja masełko, śmietanke lubię, a i słodkie się przypląta ;/ a co do ilosci to tez żrem jak prosiak no ale skądś to mleko sie musi brać;-)

kuźwa!!!! w miesiąc przytyłam 3 kg!!!!! żre jak świnia i jestem wiecznie głodna na dodatek!!!! pieke 2 placki tygodniowo i połowe sama wpieprzam!!!!! jak to pohamować!!
Ja tez mam apetyt masakryczny, a jak sie chcialam wziasc za siebie i ograniczylam zarcie, to mleka mialam ledwo ledwo i dziecie 10 razy bardziej rozdarte :wściekła/y: Jak cycujecie to nie ma co sie ograniczac zbyrtnio, bo wszystko sie na mleku odbija :-(

jejku, wiecie ze ja też bez przerwy bym jadła...... masakra jakaś, jem więcej niż mąż :( i na wagę wolę nie stawać, a żeby było śmieszniej to w poniedziałek spodnie na tyłku mi pękły jak przykucnęłam :zawstydzona/y:

hahahah
mi kiedyś w pracy pękły przy szefie a on a co to a ja czerwona jak burak "kurde gacie mi na dupsku strzeliły"
hahahah teraz się śmieję , ale wtedy wesoło mi nie było

z tym lepszym apetytem to ponoć normalka jak się karmi, chociaż u mnie miałam mega głód na początku teraz już mi przeszło, bo czasem nawet czasu nie mam na śniadanie :-(

co do wagi, w ciąży przybrałam +20kg, do tej chwili udało mi się zrzucić -16kg, czyli na dobrą sprawę zostały jeszcze 4kg, ale coś czuję że łatwo z nimi nie będzie, bo te 16kg mi spadło w pierwszych 2 tyg. po porodzie i waga stoi :confused:

14,5 juz zeszlo, jeszcze 7 do wagi z poczatku stycznia tego roku, bedzie wtedy 61 kg czyli juz niezle,ale moj cel to idealna jak dla mnie waga czyli 58kg....flak jest i oponka oczywiscie:-)

reklama
a tak nawiasem mówiąc mam pyt. do dziewczyn po cc, czy też macie taki kawałek zwisającej skóry zamiast brzucha?? matko bo ja zauważyłam, że mi zwisa normalnie skóra, ta skóra się ściągnie czy mam zapisywać się już na plastykę brzucha?? :-D

Do góry