reklama
Klementinka
Fanka BB :)
mi nadal delikatnie drga w kierunku dol:-) postanowilam ze do swiat nie tkne slodkiego
ja tez marze o winku, moze w swieta skusze sie na lampke ale musialabym odciagnac a nie mam pompki
ja tez marze o winku, moze w swieta skusze sie na lampke ale musialabym odciagnac a nie mam pompki
Klementinka
Milka masz racje, nawet stoi rezerwowe w kartoniku jak soczki, gdyby mleczarnia zastrajkowala
raz pociagnac kupnego gotowca tez moze
raz pociagnac kupnego gotowca tez moze
monika~
a najgorsze jak malz mi macha kieliszkiem z winem przed nosem.. jak narazie nic ale moze na swieta cos zalycze :-) moja waga baaaardzo powoli idzie na dol. Fakt ze od urodzenia nie zjadlam zadnych slodyczy czy ciastek, ale od tyg juz mnie tak ssie ze codziennie malutki jogurt owocowy wcinam albo do naturalnego dodaje borowek i wcinam az mi sie uszy trzesa bo jest ..slodkie...:-) jak narazie 12 kg zeszlo, do wagi sprzed ciazy zostalo 9 kg , a do upragnionej 12kg...
jak narazie to codziennie z wozkiem z 5 km minimum robie, moze tendencja spadkowa sie utrzyma:-) bo nadal w tunikach musze chodzic z ciazowych czasow
jak narazie to codziennie z wozkiem z 5 km minimum robie, moze tendencja spadkowa sie utrzyma:-) bo nadal w tunikach musze chodzic z ciazowych czasow
Kiwi, ale moj to juz stary chlop, w porownaniu z Twoja Niunia hehe W sumie sie ciesze ze juz ladnie kojarzy ze noca sie spi, bo chociaz wtedy moge odetchnac. A zreszta on nawet jak go zostawial zeby cos porobic, to zanim konkretnie sie wydrze to biadoli troche czasu, a jak go wsadze w bujak albo hustawke, to z pol godzinki tez mi wysiedzi, wiec nie ma tragedii...
U mnie to trzebaby chyba prad pod slodkosci podlaczyc... Zawsze lubilam, ale teraz to jakas masakra sie zrobila... A pomyslec ze kiedys sie smialam z siostry ze "na glodzie" slodyczowym potrafila cukier wyjadac;-) Ja jeszcze nie upadlam tak nisko, ale mimo wszystko...
U mnie to trzebaby chyba prad pod slodkosci podlaczyc... Zawsze lubilam, ale teraz to jakas masakra sie zrobila... A pomyslec ze kiedys sie smialam z siostry ze "na glodzie" slodyczowym potrafila cukier wyjadac;-) Ja jeszcze nie upadlam tak nisko, ale mimo wszystko...
Herbata
ja ze slodyczami mam to samo... miodu to wale tyle ze prawie smaku herbaty nie czuc. i jem sporo wafelkow, ale bez czekolady.
pryzybela jeszcze nie upadlas, ale wszystko przed Toba fajnie ze synkowi nic nie jest niezaleznie od tego co jesz. moja tez jeczy z 15 minut nim wlaczy sie syrena
Milka to mowisz dodatkowa diete 1000 kcal mialas ;-)
Monika moja tez idzie jak krew z nosa... stanelo na 69 i dupa
Kiwi dobry pomysl. Jak ja nie mialam jeszcze pokarmu to zapodalam 60 i mala padala jak mucha
pryzybela jeszcze nie upadlas, ale wszystko przed Toba fajnie ze synkowi nic nie jest niezaleznie od tego co jesz. moja tez jeczy z 15 minut nim wlaczy sie syrena
Milka to mowisz dodatkowa diete 1000 kcal mialas ;-)
Monika moja tez idzie jak krew z nosa... stanelo na 69 i dupa
Kiwi dobry pomysl. Jak ja nie mialam jeszcze pokarmu to zapodalam 60 i mala padala jak mucha
agnus_81
Mi się zaś coś po ciąży poprzemieniało jak nie miałam apetytu przed ciążą i w ciąży tak teraz wpierniczam za dwie no i przytyłam 2kg od powrotu ze szpitala.
W fatałaszki moje jeszcze się mieszczę z przed ciąży robią się bardziej dopasowane haha.
W fatałaszki moje jeszcze się mieszczę z przed ciąży robią się bardziej dopasowane haha.
reklama
sivi
kuźwa!!!! w miesiąc przytyłam 3 kg!!!!! żre jak świnia i jestem wiecznie głodna na dodatek!!!! pieke 2 placki tygodniowo i połowe sama wpieprzam!!!!! jak to pohamować!!