reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
ja mam hula-hop, taki zwykly , myslicie ,ze po cc jak minely 3 miechy to juz moge cwiczyc? bo lubie to i swietnie na talie dziala

Spokojnie mozesz i na basen tak samo mozna chodzic. Nie mozna robic jakis mega forsownych cwiczen ale np joga albo pilates sa ok juz. Gadalam o tym z lekarzem ostatnio wlasnie.

mi na tym fitnesie z maluchami powiedziano,ze trzeba sluchac swojego organizmu(pytalam o joge), zaczynac od wzmacniania miesni brzucha po troszeczku i obserowowac czy nie ma jakies niepokojacych pobolewan. Moj m. zlozyl crosstrainer w koncu w calosc ,wiec zaczniemy moze juz dzis troche cwiczyc, bo mrozy nie pozwalaja na te moje dluugie spacery czy raczej drobny jogging z wozkiem.
Dzis stanelam na wadze, 10dni i kg mniej czyli 3,5 kg to wagi "wyjsciowej" 5,5 to wagi ulubionej :-)

edit : tydzien minal i ani grama w dol, ja juz chce moje ciuchy z powroteeeeeeem

Ostatnia edycja:
Mi jeszcze 5 kg zostało ale już się zmieściłam w niektóre ciuchy sprzed ciąży :). Najgorszy jest ten sflaczały brzuch. Po pierwszym porodzie takiego nie miałam. Muszę się zmobilizować i do niejedzenia słodyczy dołożyć brzuszki. To powinno pomóc

reklama
myslisz, ze ten flak kiedys zniknie? noo nie sadze ,ze tak sam z siebie, ale.. patrzac na moj flak to jakbym w poczatkowej ciazy byla :/

Do góry