reklama
Kingolinka
Fanka BB :)
No ja mam 179-180 i waze 71 kg wiec nie mow ze jestes gruba proooooosze!!! Waga wogole nie schodzi mi w dol
ja mam hula-hop, taki zwykly , myslicie ,ze po cc jak minely 3 miechy to juz moge cwiczyc? bo lubie to i swietnie na talie dziala
Spokojnie mozesz i na basen tak samo mozna chodzic. Nie mozna robic jakis mega forsownych cwiczen ale np joga albo pilates sa ok juz. Gadalam o tym z lekarzem ostatnio wlasnie.
maggie9
Spokojnie mozesz i na basen tak samo mozna chodzic. Nie mozna robic jakis mega forsownych cwiczen ale np joga albo pilates sa ok juz. Gadalam o tym z lekarzem ostatnio wlasnie.
brzuszki też już mozna, prawda?
monika~
mi na tym fitnesie z maluchami powiedziano,ze trzeba sluchac swojego organizmu(pytalam o joge), zaczynac od wzmacniania miesni brzucha po troszeczku i obserowowac czy nie ma jakies niepokojacych pobolewan. Moj m. zlozyl crosstrainer w koncu w calosc ,wiec zaczniemy moze juz dzis troche cwiczyc, bo mrozy nie pozwalaja na te moje dluugie spacery czy raczej drobny jogging z wozkiem.
Dzis stanelam na wadze, 10dni i kg mniej czyli 3,5 kg to wagi "wyjsciowej" 5,5 to wagi ulubionej :-)
edit : tydzien minal i ani grama w dol, ja juz chce moje ciuchy z powroteeeeeeem
Dzis stanelam na wadze, 10dni i kg mniej czyli 3,5 kg to wagi "wyjsciowej" 5,5 to wagi ulubionej :-)
edit : tydzien minal i ani grama w dol, ja juz chce moje ciuchy z powroteeeeeeem
Ostatnia edycja:
Mi jeszcze 5 kg zostało ale już się zmieściłam w niektóre ciuchy sprzed ciąży . Najgorszy jest ten sflaczały brzuch. Po pierwszym porodzie takiego nie miałam. Muszę się zmobilizować i do niejedzenia słodyczy dołożyć brzuszki. To powinno pomóc
reklama