reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
ja mam hula-hop, taki zwykly , myslicie ,ze po cc jak minely 3 miechy to juz moge cwiczyc? bo lubie to i swietnie na talie dziala

Spokojnie mozesz i na basen tak samo mozna chodzic. Nie mozna robic jakis mega forsownych cwiczen ale np joga albo pilates sa ok juz. Gadalam o tym z lekarzem ostatnio wlasnie.

mi na tym fitnesie z maluchami powiedziano,ze trzeba sluchac swojego organizmu(pytalam o joge), zaczynac od wzmacniania miesni brzucha po troszeczku i obserowowac czy nie ma jakies niepokojacych pobolewan. Moj m. zlozyl crosstrainer w koncu w calosc ,wiec zaczniemy moze juz dzis troche cwiczyc, bo mrozy nie pozwalaja na te moje dluugie spacery czy raczej drobny jogging z wozkiem.
Dzis stanelam na wadze, 10dni i kg mniej czyli 3,5 kg to wagi "wyjsciowej" 5,5 to wagi ulubionej :-)

edit : tydzien minal i ani grama w dol, ja juz chce moje ciuchy z powroteeeeeeem

Ostatnia edycja:
Mi jeszcze 5 kg zostało ale już się zmieściłam w niektóre ciuchy sprzed ciąży :). Najgorszy jest ten sflaczały brzuch. Po pierwszym porodzie takiego nie miałam. Muszę się zmobilizować i do niejedzenia słodyczy dołożyć brzuszki. To powinno pomóc

reklama
myslisz, ze ten flak kiedys zniknie? noo nie sadze ,ze tak sam z siebie, ale.. patrzac na moj flak to jakbym w poczatkowej ciazy byla :/

Do góry