reklama
Justyś1985
Fanka BB :)
Ja waże tyle co przed ciążą tylko moje ciało masakra Cycki małe i takie smutne :-( Brzuch flak i celulit jak 2 kg pomarańczy fuuuujjjjj
maggie9
Ja waże tyle co przed ciążą tylko moje ciało masakra Cycki małe i takie smutne :-( Brzuch flak i celulit jak 2 kg pomarańczy fuuuujjjjj
smutne cycki mowisz dobre
U mnie tez bez szalu, ale tragedii nie ma jesli o biust chodzi.
Natomiast cellulit tragedia. Zapisalam sie na zabiegi specjalne, ale to kupe kasy kosztuje. Zawsze chcialam sobie zafundowac takie masaze, bo mam tendencje do tego cholerstwa i stwierdzilam, ze kiedy jak nie po ciazy. Zobaczymy czy bedzie jakis efekt, bo patrzec na swoje nogi nie moge
A waga troche skacze, ale w zasadzie wygladam jak przed ciaza, ufffff ;-) Ale caly czas sie musze pilnowac co jem, nie ma lekko
monika~
moj jeden ycek patrzy na prawo a drugi na wprost:-) ale pewnie spuszcza nos na kwinte jak zakoncze karmienie:-)
ja jestem slabowidzaca wiec cellulitu nie zauwazam az tak bardzo i do tego kiepskie swiatlo w lazience...ale go CZUJE! coz trza sie wziac za umiesnianie wieksze , peelengi z kawy i nawilzanie codziennie, ale jakos nie mam zapedu ostatnio.
dawno sie nie wazylam, moze jutro - mam nadzieje ze sie nie zalamie, ze nie bedzie wiecej niz ostatnio..
ja jestem slabowidzaca wiec cellulitu nie zauwazam az tak bardzo i do tego kiepskie swiatlo w lazience...ale go CZUJE! coz trza sie wziac za umiesnianie wieksze , peelengi z kawy i nawilzanie codziennie, ale jakos nie mam zapedu ostatnio.
dawno sie nie wazylam, moze jutro - mam nadzieje ze sie nie zalamie, ze nie bedzie wiecej niz ostatnio..
maggie9
maggie - na jakie zabiegi się zapisałaś? ja poluje na coś na gruponie
endermologia, podobno bardzo skuteczne, ale niestety strasznie drogie
maggie9
ile ?
zalezy jakie miasto i czy sie trafi akurat jakies promo.
Za 10 zabiegow (jeden trwa srednio ok. 40 min), zazwyczaj trzeba dac ok. 800 zl 15 serii to kosz ok. 1200-1400 zl. Masakra
reklama