reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja od lutego ma karte multisport ale juz widze, ze nie jestem w stanie sie wyrwac pocwiczyc, wiec czesciowo kasa przepadnie.
Przy tych mrozach to w ogole sie odechciewa wychodzic z domu no i dopadlo mnie teraz przeziebienie wrrr...
Moze w weekend choc na saune wyskocze.
Dietuje sie caly czas i przyznam, ze mam juz serdecznie dosc takiego zarcia...Z chleba jem tylko Wase, zero ziemniakow, makaronow, ryzu itp...zreszta moj jadlospis jest bardzo ubogi. Wczoraj na obiad jadlam groszek z marchewka:dry: pysznosci :rofl2:
A co do wagi to wciaz jakies 2,5 kg choc nie wiem do konca, bo waga jest zepsuta. Na brzuchu flaka nie ma, ale chcialabym zeby byl plaski jak wczesniej..eh.....

Dziewczyny z innej beczki,
Stosowala ktoras z Was albo moze ktoras z Waszych znajomych zabiegi antycellutiowe w salonie kosmetycznym?
Jest duzy wybor i nie wiem co wybrac, a taka seria jest mega droga i nie chcialabym wtopic kasy.
help:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja chodziłam na taką platformę wibracyjną - nieźle trzęsło
ale poza dużym uczuciem lekkości po zajęciach nic mi nie dało;-) no może poza tym że portfel lżejszy o jakieś 400zł:szok:

ja ma jeszcze 3 do zgubienia zeby wrocic do wagi sprzed ciazy, ale jakos mi one nie przeszkadzaja, najbardziej przeszkadza mi skora na brzuchu, bo jest sflazala a ja jestem len zeby sie za to wziac

no i u mnie zadnej diety nie bylo, ja nie mam silnej woli, wciagam tyle slodkiego ze masakra

u mnie został ostatni kg do zrzucenia, ale cialo nie wyglada tak samo jak przed ciaza:dry:
Po 1 cellulit, a po 2 jakies buly mi sie zrobily na udach po bokach.
Co do zabiegow antycellulit, slyszala ktoras z Was o endermologii? Czy skuteczne?

edit: pytanie juz nieaktualne. Poczytalam w necie i trzeba bedzie sobie fundnac serie :tak:

Ostatnia edycja:
Ja przed ciaza wazylam 54, przytylam 17 kg. teraz pozostalo mi juz tylko 3 do wagi wyjsciowej :-D nie robie zupelnie nic poza karmieniem mlodego cycem, przytulankami i spacerami codziennie po ok 2h po naszych gorkach z ciezkim wozkiem. mam w planie zaczac chodzic na basen.
Ale to jest tylko plan.;-)

tez ladnie ci spadlo :) widze wiecej nas leni hehe
ja czekam na ciepelko i bede plywac w morzu basenu nie lubie za bardzo :/

dziewczyny dziś wchodząc na wagę czekała na mnie miła niespodzianka.. Schudłam 3 kilo!!!!! :-):rofl2: zostało jeszcze +1 do wagi sprzed ciąży.

gratki :)))

ja ma jeszcze 3 do zgubienia zeby wrocic do wagi sprzed ciazy, ale jakos mi one nie przeszkadzaja, najbardziej przeszkadza mi skora na brzuchu, bo jest sflazala a ja jestem len zeby sie za to wziac

no i u mnie zadnej diety nie bylo, ja nie mam silnej woli, wciagam tyle slodkiego ze masakra

witaj w klubie lenia :)))
a slodkie to racja masakra ma maksa , normalnie potwor czekoladowy ze mnie sie zrobil

mojemu kakao nie sluzy wiec czekolada odpada, chyba dlatego podk**** chodze caly czas, bo ostatni raz jadlam kilka kawalkow czekolady na swieta :/

u mnie z 22 kg zostao niecale 4 jeszcze, teraz juz nie spadaja te kilosy tak szybko ale moze do wiosny sie wyrobie :)

oj tez czekam do lata ,zeby w morzu poplywac. Basenu nie lubie, bo sie zawsze zastanawiam na ile ludzie dbaja o higiene osobista - szczegolnie gdy jakas pupa rusza sie przede mna...sorry:-)

reklama
Do góry