reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja od lutego ma karte multisport ale juz widze, ze nie jestem w stanie sie wyrwac pocwiczyc, wiec czesciowo kasa przepadnie.
Przy tych mrozach to w ogole sie odechciewa wychodzic z domu no i dopadlo mnie teraz przeziebienie wrrr...
Moze w weekend choc na saune wyskocze.
Dietuje sie caly czas i przyznam, ze mam juz serdecznie dosc takiego zarcia...Z chleba jem tylko Wase, zero ziemniakow, makaronow, ryzu itp...zreszta moj jadlospis jest bardzo ubogi. Wczoraj na obiad jadlam groszek z marchewka:dry: pysznosci :rofl2:
A co do wagi to wciaz jakies 2,5 kg choc nie wiem do konca, bo waga jest zepsuta. Na brzuchu flaka nie ma, ale chcialabym zeby byl plaski jak wczesniej..eh.....

Dziewczyny z innej beczki,
Stosowala ktoras z Was albo moze ktoras z Waszych znajomych zabiegi antycellutiowe w salonie kosmetycznym?
Jest duzy wybor i nie wiem co wybrac, a taka seria jest mega droga i nie chcialabym wtopic kasy.
help:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja chodziłam na taką platformę wibracyjną - nieźle trzęsło
ale poza dużym uczuciem lekkości po zajęciach nic mi nie dało;-) no może poza tym że portfel lżejszy o jakieś 400zł:szok:

ja ma jeszcze 3 do zgubienia zeby wrocic do wagi sprzed ciazy, ale jakos mi one nie przeszkadzaja, najbardziej przeszkadza mi skora na brzuchu, bo jest sflazala a ja jestem len zeby sie za to wziac

no i u mnie zadnej diety nie bylo, ja nie mam silnej woli, wciagam tyle slodkiego ze masakra

u mnie został ostatni kg do zrzucenia, ale cialo nie wyglada tak samo jak przed ciaza:dry:
Po 1 cellulit, a po 2 jakies buly mi sie zrobily na udach po bokach.
Co do zabiegow antycellulit, slyszala ktoras z Was o endermologii? Czy skuteczne?

edit: pytanie juz nieaktualne. Poczytalam w necie i trzeba bedzie sobie fundnac serie :tak:

Ostatnia edycja:
Ja przed ciaza wazylam 54, przytylam 17 kg. teraz pozostalo mi juz tylko 3 do wagi wyjsciowej :-D nie robie zupelnie nic poza karmieniem mlodego cycem, przytulankami i spacerami codziennie po ok 2h po naszych gorkach z ciezkim wozkiem. mam w planie zaczac chodzic na basen.
Ale to jest tylko plan.;-)

tez ladnie ci spadlo :) widze wiecej nas leni hehe
ja czekam na ciepelko i bede plywac w morzu basenu nie lubie za bardzo :/

dziewczyny dziś wchodząc na wagę czekała na mnie miła niespodzianka.. Schudłam 3 kilo!!!!! :-):rofl2: zostało jeszcze +1 do wagi sprzed ciąży.

gratki :)))

ja ma jeszcze 3 do zgubienia zeby wrocic do wagi sprzed ciazy, ale jakos mi one nie przeszkadzaja, najbardziej przeszkadza mi skora na brzuchu, bo jest sflazala a ja jestem len zeby sie za to wziac

no i u mnie zadnej diety nie bylo, ja nie mam silnej woli, wciagam tyle slodkiego ze masakra

witaj w klubie lenia :)))
a slodkie to racja masakra ma maksa , normalnie potwor czekoladowy ze mnie sie zrobil

mojemu kakao nie sluzy wiec czekolada odpada, chyba dlatego podk**** chodze caly czas, bo ostatni raz jadlam kilka kawalkow czekolady na swieta :/

u mnie z 22 kg zostao niecale 4 jeszcze, teraz juz nie spadaja te kilosy tak szybko ale moze do wiosny sie wyrobie :)

oj tez czekam do lata ,zeby w morzu poplywac. Basenu nie lubie, bo sie zawsze zastanawiam na ile ludzie dbaja o higiene osobista - szczegolnie gdy jakas pupa rusza sie przede mna...sorry:-)

reklama
Do góry