reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
Też nie słyszałam o takim basenie w Wawie:) Wszyscy znajomi z dzieciakami chodzili na zwykłe baseny. Poza tym jakbym miała z mojej wiochy do wawy sie pchać na basen to bez sensu by było. Dłużej bym jechała niż pływała. Mam basen tu niedaleko, ale tam wpuszczają wszystkich jak leci:)

zapisałam się na ten basen:) zajęcia odbywają się w każdy wtorek o 19.30-20.00, ale mam w tym karnecie 1,5 godzninne wejscie na basen. ćwiczenia dla ciężarówek prowadzi jakaś babka, a potem można sobie popływac. Karnet na 3 wejścia we wrześniu kosztuje 75 zł. www.akademiaruchu.eu
Wiem, ze zajęcia odbywają się w dwóch miejscach- na basenie na balkonowej i na sosnkowskiego.

zapisałam się na ten basen:) zajęcia odbywają się w każdy wtorek o 19.30-20.00, ale mam w tym karnecie 1,5 godzninne wejscie na basen. ćwiczenia dla ciężarówek prowadzi jakaś babka, a potem można sobie popływac. Karnet na 3 wejścia we wrześniu kosztuje 75 zł. www.akademiaruchu.eu
Wiem, ze zajęcia odbywają się w dwóch miejscach- na basenie na balkonowej i na sosnkowskiego.

:laugh2:ale tylko się zapisalaś czy już ćwiczyłąś? Balkonowa to też ursus??

a jak wyglądają te zajęcia?

nie, wczoraj byly tylko zapisy, bo musi sie zebrac minimum 5 osób, żeby zajęcia ruszyły:tak: balkonowa to nie ursus, tylko chyba targówek, albo gdzieś tamte okolice. Zajęcia z instruktorem trwaja 30 min. W sumie ma sie 1,5 h na przebywanie na basenie, wiec mozna sobie przyjśc godzinke wcześniej, popływać, a potem pójść na zajęcia. Zapisac sie trzeba od razu na cały miesiąc. W związku z tym, że wrzesień się juz zaczął, w tym miesiącu sa tylko 3 zajęcia, za które w sumie zpłacilam 75zł. Zdam wam relacje jak bylo po przysłzym wtorku.

reklama
Do góry