reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
Zaczelam 33 tydzien i juz 12 kg na +. W 3 tygodnie przybralam 2,5kg:wściekła/y:W takim tempie skoncze na + 20kg.

juz ????:confused2: :szok: ja tyle mialam w 25 chyba :wściekła/y: i jak dobrze pojdzie to skoncze na 25 hehe ale co tam raz sie zyje... wszystko szybciutko spale (przynajmniej tak sobie to tlumacze) :-) przeciez w ciazy nie bede sobie odmawiac, juz sie przyzwyczailam do tych kg. a przynajmniej bedzie lepszy efekt po :-D

ja dzisiaj spotkałam znajomą i ona stwierdziła że mam malutki brzuszek jak na 30 tydzień chyba mało przytyłam. W sumie nie przytyłam dużo ale mój brzuch wydaje mi się wielki a ona mi mówi ze malusi :)) oby już za dużo nie rósł, bo zaczynają mi się pojawiać nowe rozstępy a smaruje się non stop. do dupy te wszystkie kremy :((

nie, wczoraj byly tylko zapisy, bo musi sie zebrac minimum 5 osób, żeby zajęcia ruszyły:tak: balkonowa to nie ursus, tylko chyba targówek, albo gdzieś tamte okolice. Zajęcia z instruktorem trwaja 30 min. W sumie ma sie 1,5 h na przebywanie na basenie, wiec mozna sobie przyjśc godzinke wcześniej, popływać, a potem pójść na zajęcia. Zapisac sie trzeba od razu na cały miesiąc. W związku z tym, że wrzesień się juz zaczął, w tym miesiącu sa tylko 3 zajęcia, za które w sumie zpłacilam 75zł. Zdam wam relacje jak bylo po przysłzym wtorku.

na stronie napisali, że wymagają zaświadczenia od lekarza:eek:. Wymagają?

hmmm, no właśnie też wyczytałam, ze wymagają... Przy zapisie babka nic o tym nie mówiła, wiec może tak tylko dla formalności napisali...

reklama
Do góry