reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
Ja osiągnęłam wagę 60kg, ale nadmiar skóry na brzuchu i udach jest powalający... Ostatnio się zastanawiałam czy nie można zostać dawcą skóry ;-)... Ja jestem dawcą idealnym :-D

mi najbardziej skóra wisi jak klęcze na czworaka i wtedy widac taki fałd pomarszczony:-p
hahahahahahahahahahahahahaha :-:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) dobre :-)

więc też się pomierzyłam w udzie w najszerszym miejscu mam 45cm a w pasie 66 no i co z tego jak mi też skóra wisi

laski ja myślę że te abgyminic(czy jak to się tam nazywa) samo nie pomoże trzeba ćwiczyć do tego ale obym się myliła testujcie i dajcie znać:-)

No to ja sie przyszlam pochwalic... 59 kg ;-) od ciazy schudlam prawie 40 kg waze o 3,5 kg mniej niz przed ciaza. zostal 1kg do celu i czuje sie cudownie... a skora nawet nie najgorzej ale uda i tylek moglyby byc troche jedrniejsze... dalej staram sie pokochac rozstepy na udach i tylku.... :-)

reklama
a ja tydzien przed rozwiazaniem wazylam 89 kg.
przed ciaza 63 ,takze dosc sporo przytylam.
generalnie to brzucholek mialam duzy bo jakos w innych miejscach wiekszej roznicy widac nie bylo,no moze poza cysiami.
poki co zrzucilam 17kg,ale nadal stoje w wadze 72 od 6 miesiecy.
poki karmie piersia zadnej diety odchudzajacej stosowac nie moge (chociaz i tak staram sie nie jesc tlustych potraw i slodzycy):-( a i na cwiczenia braknie sil z moim brzdacem.
co do skory na brzuchu to fakt flaczek i to dosc spory...i wewnetrzne czesci ud moglyby byc jedrniejsze...o cyckach to juz nie wspomne...ale ogolnie to nie jest az tak zle.

pisala tytaj ktoras z was o Abgymnicu...nie polecam!!co prawda ja nie cwiczylam do tego,ale moja znajoma tak.
to samo dotyczy vibro-action.
juz chyba lepiej zainwestowac w silownie i basen.

Ostatnia edycja:
Do góry