reklama
moja siostra w ciąży przytyła 15 kg a teraz rok po porodzie bez żadnych diet i nawet nie karmiła piersią a przez to ciągłe zajmowanie się dzieckiem ma -33 kg
to znaczy że waży 18 kg mniej niż przed ciążą???
3 meisiące temu moja siostra cioteczna urodziła córkę. Moja sis ma 35 lat i sądziła, że nie zrzuci w ogóle nic. A tu okazuje się, że nie dosyć że zgubiła nadprogramowe 21 kg to nadal chudnie i waży obecnie (3 miesiące po urodzeniu Milenki) 4 kg mniej niż przed ciążą!!! Da się wszystko Tym bardziej, że ona nie stosuje żadnych diet (oprócz tej dla matek karmiących)!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moja sis też waży mniej chyba niż ją z przed ciąży pamiętam
ale nie jestem pewna...
ale moja bratowa jest lepsza... bo jak była w ciąży przytyła 30 kg i nawet nie wim kiedy... zrzuciła to z dnia na dzieńa przed ciążą miała 46kg
ale nie jestem pewna...
ale moja bratowa jest lepsza... bo jak była w ciąży przytyła 30 kg i nawet nie wim kiedy... zrzuciła to z dnia na dzieńa przed ciążą miała 46kg
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ajjj wierze ze po porodzie tez zgubie te nadprogramowe kg. jestem pozytywnie nastawiona :-) :-)
_Roszpunka_
a Ty nie kłam że masz nadprogramowe kg.....:-)
masz ładny brzuszek i tyle.... nic więcej się tam nie dopatrzyłam.....
masz ładny brzuszek i tyle.... nic więcej się tam nie dopatrzyłam.....
MagdaP3011
Fanka BB :)
Ja mam 30 tydzień i 12 kg+ gin mi palcem pogroził na wizycie, że troszke za:-):-) ale położna mówi że śmiało przy mojej wadze z przed ciąży mogę przytyć 17kg
_Roszpunka_
Ja mam 30 tydzień i 12 kg+ gin mi palcem pogroził na wizycie, że troszke za:-):-) ale położna mówi że śmiało przy mojej wadze z przed ciąży mogę przytyć 17kg
a ginowi zawsze łatwo powiedzieć...
ale to nie naszawina że takie organizmy i takie zachcianki
nie da się ważyć idealnie... no niestety....
reklama
Madzia moim zdaniem ja wyglądam najbardziej podobnie do ciebie.
W sensie wielkości i kształtu brzucha oraz reszty budowy (sylwetka).
I widzę, że mamy podobne wagi na plusie.
A mi gin wczoraj powiedział, że przy wadze wyjściowej 56 kg można przytyć nawet 18 kg i to jest normalne.
Oczywiscie nie mam zamiaru dobić do tych 18-stu :-)