reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

moja siostra w ciąży przytyła 15 kg a teraz rok po porodzie bez żadnych diet i nawet nie karmiła piersią a przez to ciągłe zajmowanie się dzieckiem ma -33 kg

reklama
3 meisiące temu moja siostra cioteczna urodziła córkę. Moja sis ma 35 lat i sądziła, że nie zrzuci w ogóle nic. A tu okazuje się, że nie dosyć że zgubiła nadprogramowe 21 kg to nadal chudnie i waży obecnie (3 miesiące po urodzeniu Milenki) 4 kg mniej niż przed ciążą!!! Da się wszystko :tak: Tym bardziej, że ona nie stosuje żadnych diet (oprócz tej dla matek karmiących)!

moja sis też waży mniej chyba niż ją z przed ciąży pamiętam:-p
ale nie jestem pewna...
ale moja bratowa jest lepsza... bo jak była w ciąży przytyła 30 kg:-p i nawet nie wim kiedy... zrzuciła to z dnia na dzień:tak:a przed ciążą miała 46kg

Ja mam 30 tydzień i 12 kg+ gin mi palcem pogroził na wizycie, że troszke za:-):-) ale położna mówi że śmiało przy mojej wadze z przed ciąży mogę przytyć 17kg:-D

Ja mam 30 tydzień i 12 kg+ gin mi palcem pogroził na wizycie, że troszke za:-):-) ale położna mówi że śmiało przy mojej wadze z przed ciąży mogę przytyć 17kg:-D

a ginowi zawsze łatwo powiedzieć...
ale to nie naszawina że takie organizmy i takie zachcianki:sorry:
nie da się ważyć idealnie... no niestety....

reklama

Madzia moim zdaniem ja wyglądam najbardziej podobnie do ciebie.
W sensie wielkości i kształtu brzucha oraz reszty budowy (sylwetka).
I widzę, że mamy podobne wagi na plusie.
A mi gin wczoraj powiedział, że przy wadze wyjściowej 56 kg można przytyć nawet 18 kg i to jest normalne.
Oczywiscie nie mam zamiaru dobić do tych 18-stu :-)

Do góry