R
rouż
Gość
Pewnie, ze nie, ale na cos zgonic trzeba;-);-);-)ja mam 24 a pewnie dobije do +15kg więc to chyba nie zależy od wieku )
bo na pewno nie na te przyjemnosci podniebienne ktore zjadamy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, ze nie, ale na cos zgonic trzeba;-);-);-)ja mam 24 a pewnie dobije do +15kg więc to chyba nie zależy od wieku )
Jakiś chory ten Twój lekarz (( masakra, ja po taiej wizycie pewnie już bym się nie pokazała u niego (Royanna, Ty się nie martw to przecież nie jest dużo! widocznie babka miała zły dzień ;-) Wy przynajmniej rozmawiacie z lekarzami o tym ile Wam przybywa. Mój lekarz już na drugiej wizycie stwierdził: "że go nie interesuje ile kobieta się "utuczy". Kiedyś babki futrowały się jedzeniem bo im durni lekarze kazali jeść za dwoje. On, lekarz z postępem ( podkreślam że ma po czterdziestce) nie waży swoich pacjentek bo uważa to za bzdurę. Jak pacjętka chce wyglądać jak słoń to nic mu do tego. Ale mam nadzieję że u Pani waga nie przekroczy 10 kg!"
Po tym swoim wykładzie tak mnie wystraszył że bałam sie ważyć. Na szczęście u mnie jak narazie nie jest tak źle bo w 33 tyg mam +7,5 kg. Na szczeście lekarz nigdy mnie nie pyta o wagę bo boję się co mi powie jak przekrocze +10 bo to nieuniknione
W pierwszej ciazy mialam na koniec 9.5kg na +, ale bylam przed trzydziestka
A teraz pewnie bede miec z 16-17kg na +, ale jestem po trzydziestce
Starosc nie radosc, ahahhaha