reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

No jak to? :eek: Zakład to zakład. Przyciśnij go do muru i już :tak:;-)

no bede musiala sie przypomniec :-D a co... zalozyl sie to trzeba dotrzymac slowa ;-) zobaczymy co na to dzis powie...

Początkowa waga-56kg
Obecna (35tc) - 71kg
15kg na plusie przy 156cm:eek:

ja przy mniej wiecej 159 cm mam + 20/+21 teraz pewnie wiec mysle ze w Twoim przypadku jeszcze nie jest tak zle

Ja też nie miałam tak wysoko brzucha, żeby nie zmieścić (siedząc) dłoni pod biustem.
I jak teraz się zorientować, że brzuch się obniżył??

a moze zrob fotke i porownaj ze wczesniejsza?

reklama
mary_mary, u ciebie jakos nie widac,ze tyle wazysz :tak:

zwazylam sie wczoraj, osiagnelam wage, jaka sobie zaplanowalam na cala ciaze 80kg, czyli +12kg (wzrost 170) , a jeszcze 8 tyg przede mna:eek:

Ja dzis mialam wizyte u gin i ta zdolowala mnie moja waga.
Stwierdzila: "dziewczyny kochane(pewnie w l.mnogiej, bo przede mna tez byla ciazowka z terminem ok 2-3tyg wczesniejszym niz ja)czy wy poglupialyscie??? Jak Wy chcecie potem to zrzucic! zastanowcie sie jak jecie!" i zalapalam dola...

Obecna waga 75,5kg,
waga wyjsciowa 62kg czyli 13.5kg na plus.
3kg/4tyg.
14kg na plus liczac od pierwszego wpisu w karcie ciazy w 11tc.

royanna ja 2 tygodnie temu miałam +9kg ale podejrzewam że teraz też jakieś 3 kg mam bo ostatnio zauważyłam że szybko mi przybywa. Ja bym się nie przejmowała bo sa przecież i dziewczyny z wyższą waga.

W pierwszej ciazy mialam na koniec 9.5kg na +, ale bylam przed trzydziestka ;)
A teraz pewnie bede miec z 16-17kg na +, ale jestem po trzydziestce;)
Starosc nie radosc, ahahhaha

reklama
Do góry