reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

Wczoraj na nieplanowanej wizycie mnie zwazyly i przez 5dni przytylam 0,5kg :/
Fakt, ze wczesniej duuuzo sie najadlam i napilam bo szlam na 13ta, a jak ide na 8 to nie jem i nie pije tyle, ale mimo wszystko 5dni=0,5kg. No ostatnio mi wychodzilo 7dni=1kg :/

reklama
Wczoraj na nieplanowanej wizycie mnie zwazyly i przez 5dni przytylam 0,5kg :/
Fakt, ze wczesniej duuuzo sie najadlam i napilam bo szlam na 13ta, a jak ide na 8 to nie jem i nie pije tyle, ale mimo wszystko 5dni=0,5kg. No ostatnio mi wychodzilo 7dni=1kg :/

ja wczesniej w 2tygodniowej przerwie miedzy wizytami przytylam 0.3kg a teraz tez przy 2 tygodniowej przerwie (bo tam wizyty mam) przytylam 2.2kg :) hehe nie ma znaczenia chyba... teraz nasze dzieci beda zabierac od nas jak najwiecej i niech biora bo niedlugo beda z nami i musza miec duzo siły :)

ja 31tc i 2 dni i mam +7,7kg. Ale ostatnio tyje w zastraszającym tempie :(( w ciągu 2 tygodni ponad 1,5kg. Wizytę mam za tydzień więc zobaczymy :))

Ja wręcz boję się co będzie dalej, bo od kilku dni mam autentyczny problem ze wstawanie z łóżka, schylaniem, kucaniem.. i to tak nagle. Chyba przekroczyłam granicę wagi "dozwolonej" przy moim wzroście mikrym:-D

hheh Malina chyba jestem cie w stanie zrozumiec przy moich 157cm wzrostu mam wrazenie ze jak maly urosnie jeszcze kilka centymetrow to w brzuchu sie juz mieścił na długość nie bedzie :/ nie mowic o tym ze waga pokazuje ostatnio jakies dziwne cyferki ...a mielam zamiar przytyc w ciązy tylko 8kg :(

witam
jak do tej pory przytyłam już 20kg :szok: ale ostatnio zauważyłam mniejszy przyrost :-), bo na początku tyłam średnio 2,5 kg co dwa tygodnie tak teraz przytyłam tyle w ciągu miesiąca , mam nadzieje że to już końcówka i więcej mi nie dojdzie , niech teraz dzidzia więcej rośnie :tak:
mama mnie pociesza że jeśli po niej odziedziczyłam geny to szybko schudnę po porodzie i wróce do swojej wagi , trzymam ją za słowo bo jak dotąd przechodzę ciąże tak jak ona :-)
zapowiedziałam też mężowi że na mikołaja chciałabym dostać nintendo wii z zestawem fitness żebym mogła ćwiczyć w domu z instruktorem ;-)
pozdrawiam gorąco bo u mnie zimno :-)

witam
jak do tej pory przytyłam już 20kg :szok: ale ostatnio zauważyłam mniejszy przyrost :-), bo na początku tyłam średnio 2,5 kg co dwa tygodnie tak teraz przytyłam tyle w ciągu miesiąca , mam nadzieje że to już końcówka i więcej mi nie dojdzie , niech teraz dzidzia więcej rośnie :tak:
mama mnie pociesza że jeśli po niej odziedziczyłam geny to szybko schudnę po porodzie i wróce do swojej wagi , trzymam ją za słowo bo jak dotąd przechodzę ciąże tak jak ona :-)
zapowiedziałam też mężowi że na mikołaja chciałabym dostać nintendo wii z zestawem fitness żebym mogła ćwiczyć w domu z instruktorem ;-)
pozdrawiam gorąco bo u mnie zimno :-)
ja też chciałam wii już przed ciążą, ale mój M stwierdził że pewnie to by mi się podobało tylko przez moment a później siedziałoby w szafie :))

reklama
ja też chciałam wii już przed ciążą, ale mój M stwierdził że pewnie to by mi się podobało tylko przez moment a później siedziałoby w szafie :))

hahaha, ciekawe czy z tego samego powodu nie będzie kupował swojemu dzieciaczkowi zabawek :-) bo taki los czeka prawie wszystkie zabawki :rofl2: zwłąszcza te które podobaja się rodzicom :baffled:

Do góry