reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

Dziewczyny ja i mamulica to szefowe klubu hahahaha to te dwie ktore chca wiecej dziewczyn w swoim klubie :-D:-D

oczywiscie nikomu nie zycze ale milo wiedziec ze nie tylko my z tych "pieknie okraglych" :-D

a zapraszam do klubu wszystkie powyzej 15 kg+ (juz teraz!) bo reszta to chuderlaki kochane z talia osy :-)
no to ja muszę się zważyc i sprawdzić czy łapię się na kryteria :))))

reklama
no to ja muszę się zważyc i sprawdzić czy łapię się na kryteria :))))

czekam niecierpliwie na rezultaty hehehe :-) ale szczerze to nie zycze zadnej tych kg... nie za fajnie sie z nimi poruszac a co dopiero ubrac :dry: ale bede miec satysfakcje jak zrzucę i pomysle sobie........ no i co? schudlam a przynajmniej w ciazy sie najadlam i mialam wieleeee przyjemnosci :-) a reszta dziewczyn sie pilnowala i nie miala przyjemnosci z pizzy, czekolady, mcdonaldow i jedzenia po 12 :-)

przynajmniej tak sobie to probuje tlumaczyc :cool::cool::cool:

ale bede miec satysfakcje jak zrzucę i pomysle sobie........ no i co? schudlam a przynajmniej w ciazy sie najadlam i mialam wieleeee przyjemnosci :-) a reszta dziewczyn sie pilnowala i nie miala przyjemnosci z pizzy, czekolady, mcdonaldow i jedzenia po 12 :-)

przynajmniej tak sobie to probuje tlumaczyc :cool::cool::cool:
No Klaudzia my w klubie to nawet myślimy tak samo:-D:-D:-D (no w sumie cóż innego nam pozostało:baffled::dry::-D). Ja wyszłam dokładnie z tych samych założeń!!!I obstaję przy tym, że są one genialne:cool2::cool2::cool2: :-D

za mało takich jak ja :-p bo chyba jak sięnie mylę to była jeszcze luandzia1 (nie wiem czy dobrze nick napisałam)

no ja tyje tak średnio ani za dużo ani za mało póki co +8 ale brzuszek mam niewielki to fakt jak byłam tydzień temu w szpitalu to położna mnie zmierzyla to było chyba 82 cm(albo 88 :confused:) chyba bardziej ostatni idzie mi w uda :sorry2: mam tylko nadzieję że 12 kg nie przekroczę

a ja sobie nie żałuje :-), do 6 -tego miesiąca to jadałam 3 śniadania bo pierwsze było już o 4 rano a potem ok 7 razem z mężem przed jego wyjściem do pracy no i ok 9 jak już wstałam całkiem z łóżka :tak:, a potem drugie śniadanie i obiad i podwieczorek i kolacja , a potem jakoś mi to przeszło i jem w miarę normalnie :-)
najbardziej to mi teraz szkoda osób otyłych , już wiem z jakimi problemami muszą się codziennie zmagać , ja na szczęście mam nadzieje wrócić do swoich wymiarów sprzed ciąży i wierze że mi się uda
zresztą będziemy za siebie trzymać kciuki ;-)nawzajem to nam na pewno wszystkim się uda :tak:

no ja tyje tak średnio ani za dużo ani za mało póki co +8 ale brzuszek mam niewielki to fakt jak byłam tydzień temu w szpitalu to położna mnie zmierzyla to było chyba 82 cm(albo 88 :confused:) chyba bardziej ostatni idzie mi w uda :sorry2: mam tylko nadzieję że 12 kg nie przekroczę
ja sobie nie żałuje a tyje też średnio bo do tej pory +7,7kg więc chyba całkiem w porządku :)) jem normalnie, słodkiego sobie nie odmawiam i jedzenie na mieście też mi bardzo smakuje :))

Ka..m a ty ile przytyłaś??

reklama
Kochane ja dzis bylam u lekarza, i doktorka troche sie zdziwila ze tak malo przytylam, bo jak na razie to +5,5kg. Jem wszystko na co mam ochote, nie odmawiam sobie niczego. Ale powiedziala mi ze przez te ostatnie tygodnie to przybiera sie na wadze najwiecej, tak ze poczekamy zobaczymy i ze jeszcze nadrobie straty :o). Pierwsze miesiace ciazy nie mialam za lekkie, bo mialam anemie, wstret do jedzenia i wymioty brrrrr :crazy: tak ze wtedy spadlam prawie 5kg.

Do góry