reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
smialo mozna nas nazwac pionerkami......;-)
wiecie co mnie najbardiej przeraza, co bedzie jak ta dzidzia juz sie urodzi a ja dalej bede wielka....bo teraz to sie chociaz ta ciaza mozna pocieszac......:sorry2: mysle, ze wtedy dopiero zacznie mnie to dolowac......
No Katrenki, pisałam już o tym...:-D Pomyślałam że będziemy się chować za wózkiem, więc może dla niepoznaki lepiej kupić duuuuuuuzy... Wiadomo, wszytsko zależy od punktu odniesienia:-D:-D:-D

no jednak nadal jestem liderem:baffled::-D... 21kg w 32 tygodniu:zawstydzona/y::-D:baffled::-p
No ja w 32 tyg (tzn zeszłym) odnotowałam pełną stówę tj +15 na plus...
Dziś nawet w "pytaniu na śniadanie" mówili o gubieniu wagi po porodzie - w sumie nic nowego nei powiedzieli - zdrowa dieta i ćwiczenia:-D
Heheehe - najbardziej podobała mi się kwestia:
"... z regóły kobiety w ciąży dowiadują się co powinny jeść w 8 miesiącu na szkole rodzenia...":-D:-D:-D

No Katrenki, pisałam już o tym...:-D Pomyślałam że będziemy się chować za wózkiem, więc może dla niepoznaki lepiej kupić duuuuuuuzy... Wiadomo, wszytsko zależy od punktu odniesienia:-D:-D:-D

tak tak, dlatego ja teraz kupuję coraz większe torebki :-) przy naprawdę dużej PRAWIE nie widać brzuszyska

Moje 8 na + już nieaktualne.. Dziś stwierdziłam 9.. Obawiam się, że to już pójdzie lawinowo.. Zapewne dziewczyny z wagą ciut większą będą już teraz mniej przybierać, a "chudzielce" nadrobią:-) U mnie 2 kg w ciągu 3tyg.

czesc dziewczyny
ja juz prawie koncze 32 tydzień i przytyłam 10 kg i waga stoi a maleństwo rośnie. jutro kolejna wizyta może sie coś zmieniło:))

reklama
Moje 8 na + już nieaktualne.. Dziś stwierdziłam 9.. Obawiam się, że to już pójdzie lawinowo.. Zapewne dziewczyny z wagą ciut większą będą już teraz mniej przybierać, a "chudzielce" nadrobią:-) U mnie 2 kg w ciągu 3tyg.

malina, ja przez tydzień przytyłam 2 tygodnie. jakieś nieporozumienie!!!! mam już +12 kg. ciekawe co dalej :(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry