katrenki
Fanka BB :)
widze, ze im wiecej osob dolacza do naszego "klubu" tym bardziej jestes zadowolona.... to tak jak ja nie czuje sie wtedy jak bym byla jednym wielorybem posrod szprotek.....O i Ania Sm też w naszym klubie... Jak miło!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widze, ze im wiecej osob dolacza do naszego "klubu" tym bardziej jestes zadowolona.... to tak jak ja nie czuje sie wtedy jak bym byla jednym wielorybem posrod szprotek.....O i Ania Sm też w naszym klubie... Jak miło!!!
Tak, Katrenki, niestety to małe, ludzkie i podłe ... Cieszymy się jak komuś ciężej ( tu w sensie dosłownym)...widze, ze im wiecej osob dolacza do naszego "klubu" tym bardziej jestes zadowolona.... to tak jak ja nie czuje sie wtedy jak bym byla jednym wielorybem posrod szprotek.....
on po prostu zna mój zapał do ćwiczeń ) sprzęt do brzuszków siedział rok zanim wynieśliśmy go do piwnicy bo tylko zawadzał. Karnet na basen też jeszcze ani raz nie użyty ) bo samej to jakoś mi się nigdy nie chce )hahaha, ciekawe czy z tego samego powodu nie będzie kupował swojemu dzieciaczkowi zabawek :-) bo taki los czeka prawie wszystkie zabawki zwłąszcza te które podobaja się rodzicom
A tak właściwie kto już w nim jest?O i Ania Sm też w naszym klubie... Jak miło!!!
Klaudzia była chętna do tego klubikuA tak właściwie kto już w nim jest?
Bo że ja i Ty to wiem, no i chyba katrenki... która jeszcze? ;-)
Ale kryteria zmieniają się z minuty na minutę... Od jutra zaqczniemy przyjmować te powyżej 20... Śpieszcie się kochanespoko,pewnie niedlugo dolacze
Ale kryteria zmieniają się z minuty na minutę... Od jutra zaqczniemy przyjmować te powyżej 20... Śpieszcie się kochane