reklama
Women cena by byla super gdyby byla w zlotowkach, niestety jest w funtach wiec to troszke mniej pozytywne
wiem ze w funtach ale z tego co pamiętam wózek kosztował niecałe 300 funtów wiec sądze ze to nie drogo za 3 funkcyjny :-)
Nie, to było mega przyjemne! :-)
To mnie pocieszyłas Misiu bo koleżanka powiedziała ze przestała karmić po 2 tygodniach ponieważ strasznie ją bolało
No Misiu Ty haftujesz a ja raz na ruski rok cos namaluje!!! hehe, sama bym takich slodkich postaci nie wymyslila! Dobrze, ze sa ksiazeczki z ktorych mozna zwalic!!!!
Krecik jesteś mega uzdolniona po prostu
piękne te rysunki i takie żywe fajne kolory...Fajny pomysł ja tez lubie malować i rysowac kupię jakieś kolorowanki i farby pomaluje i pozniej w antyramę i tez zawieszę REWELACJA .......
monikak_80
Fanka BB :)
Women23 ja wytrzymalam tydzien..... przed kazdym karmieniem zimny pot mnie oblewal i ryczalam. zalezy od tolerancji ..... ja porod wspominam jak buleczke z maslem ALE karmienie- HORROR
anineczka
królowa mrówek :P
Ja tak samo wspominam karmienie,ale nie bede straszyc Woman,kazda kobieta innaczej reaguje...a pozatym tutaj o wyprwce kolezanki drogieWomen23 ja wytrzymalam tydzien..... przed kazdym karmieniem zimny pot mnie oblewal i ryczalam. zalezy od tolerancji ..... ja porod wspominam jak buleczke z maslem ALE karmienie- HORROR
bira
Listopadowe mamy'07
Krecik, ale zdolna bestia z Ciebie. Ja jestem niestety totalne beztalencie malarskie i zostaje mi to, co można kupić w sklepie;-)
malinois
Fanka BB :)
Malinois myślę że spokojnie wygotuj te części które można, a resztę porządnie umyj w bardzo gorącej wodzie i porządnie wypłucz. Nic się nie stanie! .
Czesc Listopadowki! Kilka sugestii..... laktator proponuje wygotowac caly ( to do malinois)
Dziekuję Kobietki, zawsze można na Was liczyć;-)
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Hihi na poczatku to kupki pachnadziewczyny a co sadzicie o tych specialnych koszach na zurzyte pieluszki, takie co pochlaniaja zapach itp.
czy ktoras cos takiego ma albo miala ............. jak bardzo jest to uciazliwy smrod takiej pieluszki
Nie no zartuje,ale faktycznie nie smierdza tak ,ze wykreca
Dopiero jak dziecko zaczyna jadac stale pokarmy (po 4 lub 6 miesiacu zycia) kupki zaczynaja lekko walic.A pozniej to juz smrod ,ze hej
Ja obeszlam sie bez kosza.Wystarczy kupic "Paklanki" sa to woreczki jednorazowe z zapachem.