reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

welonko: kupiliście juz tego tygryska? Bo ja widziałam tego zwierzaka na zywo, i szczerze mówiąc przestraszyłam się jego..tzn. jakiś lek we mnie budził jak trzymałam go w ręku i szczerze odrzuciłam go z powrotem. :-/ Nie wiem czy i Oliwka nie będzie sie go bala...Ma jakies elektroniczne pluszaki? Kiedys Igorowi moja siostra pokazać chciała swojego pieska (SMOBY tego co wykonuje rozone komendy po zagwizdaniu w odpowiedni gwizdek;-)) I niestety ale sie go bał...nie zszedł mi z rąk do poki piesek nie został całkowicie schowany..choć może twoja coreczka odważniejsza będzie ...NIŻ JA;-) :-D:-D:-D:-D

reklama
No i jak tam po Swietach dziewczyny???? Jakei prezenty okazaly sie absolutnymi hitami????

U nas furore zrobila tablica-znikopis. Niestety juz jest troche zniszczona :-( Jas zrzucil na nia puszke ze slodyczami :baffled: No i pekla w jednym miejscu i jakas taka tlusta substancja sie wydostala w tym miejscu... No ale tablicy uzywac mozna nadal od biedy.
Jas ucieszyl sie tez z kompletu sprzatacza czyli miotly i mopa :-D

Wlasciwie to wszystkie prezenty moge uznac za udane. Nie dalam Janciowi jeszcze glownego prezentu ode mnie i M (nie bralismy go ze soba) czyli tego toru z Wadera - ciekawe czy mu sie spodoba...:confused:

U nas hitem okazała się tablica drewniana z "rybkami" na magnes.

bumba.jpg

i doktor Erni

erni.jpg

U nas zaś hitem zostały prezenty kupowane w ostatniej chwili, czyli kosiarka Dyzio (traktowana jako odkurzacz) i Kubus Puchatek opowiadający bajki i śpiewający piosenki. Traktuje ja jako hit bo tylko tymi zabawkami syn bawi sie sam. Do zabawy innymi trzeba go zapraszac:-D

A ja jeszcze zapomnaiłam że hit to też traktor zdalnie sterowany ale na to jest trochę za mały i schowałm dziś ale on wszelkie traktory ubóstwia.

patrze na suwaczek a tam: 14 dni do urodzinek synka:szok:.

a ja nic nie planuje nawet.

no jakiś czas temu to nawet myślałam o tym jak to zorganizować ale jakos bez efektów konkretnych, a co do prezentów to juz zero inwencji ale to juz bardziej przez to nieszczęsne wykańczanie domku.

a jak to u Was wygląda? jakies pomysły na prezenty?

w ramach prezentu przerabiamy pokoj komputerowy na dzieciecy :)) - zostaje lozko, kupimy regal na zabawki, dywan, fototapete 3d, kolorowa firnake, moze jaki stoliczek z krzeselkami i zostawimy... mnostwo miejca na zabawe, mam dosyc zabawek - jezeli co dokupie to tylko ksiazeczki lub malowanki

Ja 16 maja (czyli w dzien urodzinek)zrobie kawke i torcika:tak:Dostana tez jakis drobiazg i pewnie prezenty od gosci:tak::tak::tak:
A ze starszy synek ma 12 maja imieniny to 17 maja jedziemy wszyscy razem na calym dzien do duzego zoo tak w ramach prezentu:-):tak:

reklama
tak sobie o tym myślałam dzis i doszłam do wniosku, ze gdybyśmy mieszkali sami to też zrobiłabym mini imprezkę tylko dla naszej trójki i wypad do centrum zabaw, nigdy tam nie byliśmy.
a co do prezentów od rodzinki to chyba poproszę o zrzutkę na pokój Michasia:-D

Do góry