MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
No, żeby nie mój urok, to by sie starać nie chciał.Ty czy twoj maz?????????????;-);-);-)
A tak na marginesie, to fasolka jest owocem naszego "godzenia";-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, żeby nie mój urok, to by sie starać nie chciał.Ty czy twoj maz?????????????;-);-);-)
No to godzenie bylo bardzo owocne;-)A tak na marginesie, to fasolka jest owocem naszego "godzenia";-)
To może i ja się pokłócę :-):-):-)
Kochana, zapraszam. Od każdego klienta mam prowizję. Nie że chcę na Tobe zarobić.
Szczera do bólu... jak zawsze;-)
No, żeby nie mój urok, to by sie starać nie chciał.
A tak na marginesie, to fasolka jest owocem naszego "godzenia";-)
To może i ja się pokłócę :-):-):-)
Ja od dziś sie nie kluce
Wczoraj się nie zdążyłam pokłócić, ale dziś mam imieninki, więc może będzie małe conieco
Wczoraj się nie zdążyłam pokłócić, ale dziś mam imieninki, więc może będzie małe conieco
Lidio, wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim tego co nieco, lub jak to słodko nazywa Monia "pingania":-) (powala mnie ten zwrot na kolana)