reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Kochana, zapraszam:tak:. Od każdego klienta mam prowizję:-p:-D. Nie że chcę na Tobe zarobić:-D.

Szczera do bólu... jak zawsze;-):-D:rofl2::-p

Nic dodać nic ująć ;-):-D:rofl2:

No, żeby nie mój urok, to by sie starać nie chciał:-p:-D.

A tak na marginesie, to fasolka jest owocem naszego "godzenia";-)

To godzenie ładnie wam poszło ;-) Tak się godzili, aż wygodzili małą fasolkę ;-):-D:rofl2:

To może i ja się pokłócę :-D:-D:-D:-p:-):-):-)

Ja od dziś sie nie kluce:no::szok:

:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

Wczoraj się nie zdążyłam pokłócić, ale dziś mam imieninki, więc może będzie małe conieco

Lepiej się dziś nie kłóć :no: Ale za to poproś o pinganie w ramach prezenciku :tak::-D;-)
A tak poza tym to życzę wszystkiego najlepszego i tej wymarzonej fasolki :tak::-D;-):rofl2:

Wczoraj się nie zdążyłam pokłócić, ale dziś mam imieninki, więc może będzie małe conieco

o prosze w jaki ładny sposób przemyciła info o swoich imieninkach:tak:;-).
Lidio, wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim tego co nieco, lub jak to słodko nazywa Monia "pingania":-) (powala mnie ten zwrot na kolana:-D)

reklama
Do góry