reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Rajcuje mnie to napięcie na tym wątku, zrobię jutro:-p:-D:rofl2:

Wiedziałam, że jesteś wredna, ale nie myślalam że aż tak :crazy::wściekła/y:

Ogłaszam wszem i wobec, że Antosiowa zakiełkowała:-):tak:

Można mi teraz gratulować:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATULACJE DLA ANTOSIOWEJ JEJ FASOLKI NO I DLA TATUSIA ZA STRZAł
;-);-):-D:-D:rofl2::rofl2:

co niekóre to cieszą się chyba bardziej niż by się cieszyły z włąsnej:rofl2::-D

:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

reklama
Żywa gratuluję pracy :-D A czym będziesz się zajmować?

Firma Indeco postawiła swoje stoisko w Carrefourze. To jest firma zajmująca się meblami, a konkretniej to szafami wnękowymi, do garderoby itp. A ja będe sobie siedziała na tym stoisku, robiła klientom symulacje i wycenę w takim programie komputerowym. No i to chyba wszstko:-D. Ale cieszę się, że coś tam grosza dorobię:tak:. No ale to nie tam wątku, nie krzyczcie na mnie:zawstydzona/y:.

reklama
Do góry