reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Margolis- a jakie badania robiłaś?? nie orientujesz się może czy na oznaczenie poziomu hormonów potrzebne jest skierownie od lekarza??

reklama
Lekarz jest fajny i otwarty! Badania robiłam bez skierowania, bo chodzę prywatnie i nie chciało mi się nawet podejmować próby pójścia do lekarza po skierowanie. Robiłam na razie w 8 dc. prolaktynę, estradiol FSH i LH a w 21dc mam zrobić progesteron, ale chcę jeszcze zrobić hormony tarczycy.

Od mojego gina. Kazał i zrobić ten pierwszy zestaw między 7 a 9 dc a progesteron koniecznie w 21, bo powiedział, że jest to najbardziej miarodajne, choć nieraz bada się progesteron kilka razy ale szkoda na to pieniędzy bo i tak przeważnie wychodzi na to samo. Ponadto kazał mi łykać folik i vitaminę a+e. Do tego łykałam jeszcze olej z wiesiołka przez pierwsze 12 dni cyklu i śluzik rzeczywiście lepszy. Może coś z tego będzie w tym miesiącu ale muszę zebrać siły bo na nic nie mam chęci ani siły...

Maxin to sie zbieraj!!ja tez ide ale 30 do gina i wszystko opisze co i jak!to 1 wizyta u niego i ma mnie pomoc zajsc i donosci!to ponoc specjalista od takich rzeczy i znajome baaaardzo chwala!!

zbieram sie tylko musze czekac do wyjazdu,bede w naszym pieknym kraju 10 wrze.
A nowy lekarz na pewno bedzie wiedzial jak cie poprowadzic abyc donosila ukochana fasolke,tego ci z calego serca zycze ;)

reklama
Do góry