reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Margolis- a jakie badania robiłaś?? nie orientujesz się może czy na oznaczenie poziomu hormonów potrzebne jest skierownie od lekarza??

reklama
Lekarz jest fajny i otwarty! Badania robiłam bez skierowania, bo chodzę prywatnie i nie chciało mi się nawet podejmować próby pójścia do lekarza po skierowanie. Robiłam na razie w 8 dc. prolaktynę, estradiol FSH i LH a w 21dc mam zrobić progesteron, ale chcę jeszcze zrobić hormony tarczycy.

Od mojego gina. Kazał i zrobić ten pierwszy zestaw między 7 a 9 dc a progesteron koniecznie w 21, bo powiedział, że jest to najbardziej miarodajne, choć nieraz bada się progesteron kilka razy ale szkoda na to pieniędzy bo i tak przeważnie wychodzi na to samo. Ponadto kazał mi łykać folik i vitaminę a+e. Do tego łykałam jeszcze olej z wiesiołka przez pierwsze 12 dni cyklu i śluzik rzeczywiście lepszy. Może coś z tego będzie w tym miesiącu ale muszę zebrać siły bo na nic nie mam chęci ani siły...

Maxin to sie zbieraj!!ja tez ide ale 30 do gina i wszystko opisze co i jak!to 1 wizyta u niego i ma mnie pomoc zajsc i donosci!to ponoc specjalista od takich rzeczy i znajome baaaardzo chwala!!

zbieram sie tylko musze czekac do wyjazdu,bede w naszym pieknym kraju 10 wrze.
A nowy lekarz na pewno bedzie wiedzial jak cie poprowadzic abyc donosila ukochana fasolke,tego ci z calego serca zycze ;)

reklama
Do góry