reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Witaj Lilli!!Na poczatku myslalam hihi ze to moj nick...bo tak pisza do mnie zdrobniale!!Witam cie cieplutko w naszym gronie i zycze predkiego zafasolkowania!!!tylko nie daj sie zwariowac!!!:)

reklama
Dziekuje za mile powitanie Elzbietko i Lillith :laugh: Zeczywiscie podobny nick. Na mnie czesto wolaja Lila albo Lilli wiec mialam wybor :)

6 miesiecy to podobno nieduzo ale latka leca :( Najpierw szkola, praca, dom.. Wszystko dla dzidzi gotowe tylke Jej jeszcze brak.... A tak nawiasem to tym razem mam nadzwyczajnie duzo objawow... Czeste sikanie, bolace piersi (raczej sutki) oraz ogolne zmeczenie. Ale jak zwykle, wszystko to moze tez byc spowodowane rajcami hormonkow!...

Lilli 6 miesiecy to naprawde nie duzo!!Ja przy pierwszej ciazy tez tyle sie staralam i nic!!musisz sie bardziej wyluzowac i uspokoic!!niemysl ciagle o dzidzi!!!mysl o przyjemnosciach!mowie ci jak tylko sie wyluzujesz i uspokoisz zobaczysz piekne II kreseczki!!!chyba ze zobaczysz je teraz!!

dobra ja uciekam do lozeczka!!papa

Witaj Lilli :) Życzę Ci jak najszybszego zafasolkowania :)
Elżbietko szkoda że nie ma dziś z Tobą Twojego męża, ale nadrobicie to na wyjeździe ;)

Lilli -witaj... i życzę Ci szybkiego zafasolkowania...:)... miejąc problemy dziel się z nami... w grupie łatwiej wszystko znosimy....

Witaj Lilli w gronie kobiet, ktore chca zafasolkowac  :laugh:

Lilli pisze:
A tak nawiasem to tym razem mam nadzwyczajnie duzo objawow... Czeste sikanie, bolace piersi (raczej sutki) oraz ogolne zmeczenie. Ale jak zwykle, wszystko to moze tez byc spowodowane rajcami hormonkow!...

Lilli nie mysl o tym tak czesto,dzidzia do ciebie przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie.

Te fasolki to chyba chca nas zaskoczyc. jak nie bedziemy o dzidziach myslec bo np. bedziemy rozwiazywac jakas sprawe to zobaczymy, ze ktos sie u nas zjawil i powie surprise :laugh:

Naprawde niewiedzialam ze tak milo zostane przyjeta! Dziekuje Wam wszystim :laugh:
Jak mi tak madrze radzicie, bede probowac sie nie przejmowac bobaskiem chociaz chyba kazda wie jak to trudno.. No ale z tak milym towarzystwem moze bedzie razniej :laugh:
Dobranoc!

reklama
Do góry