reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

DreamsAboutBaby, zrób może test i koniecznie daj nam wszystkim forumowiczkom znać, czy doczekałaś się upragnionej fasolki, może i ja kupię test??????? Nie chcę sobie robić niepotrzebnie nadziei, ale z drugiej strony nie chce się tej nadziei pozbawiać aż do gina. Być może on już tam wypatrzy jakąś niewielką choć fasolkę????

reklama
Dodeczko gin narazie nic nie zobaczy. Może się tylko domyślać. A test powinnaś zrobić.
Ja też zrobię jutro rano. A co mi tam. Nadzieję mam i to się liczy. Ty tez powinnaś mieć. Pozdrawiam naprawdę goraco w ten upalny dzień :)

Bogda Ty niekonieczne musisz się tak źle czuc po CLO, ja akurat zawsze źle
reagowałam na jakiekolwiek hormony, dlatego też nigdy nie używałam tabletek antykoncepcyjnych
bo zawsze źle się po nich czułam, ja CLO brałam tak jak Tobie zalecił lekarz od piątego dnia cyklu przez pięć dni
a te niemiłe objawy powoli ustępują ;D ;D ;D ;D

KAmilko a co to takiego jest to CLO? Może to jakieś hormony pomagające zajść w ciążę? Bo jesli tak, to może poproszę gina o nie??

Dodeczka 79 , witam cie serdecznie z nadzieja ze masz w sobie lokatora :)

DreamsAboutBaby i Dodeczka 79 , testujcie, kochane. najgorsza jest niepewnosc!! a nadzieje trzeba miec zawsze!!!!!!!!!!

Elżbietko tez mam taką nadzieję naprawdę i chętnie zagoszczę tego lokatora u siebie przez kolejne 9 miesięcy. Mam nadzieję, że wlaśnie się to on jest sprawką tych wszystkich moich wątpliwości.:) :)

CLO clostilbegyt wskazaniem jest wywołanie jajeczkowania u kobiet z cyklem bezowulacyjnym
Dodeczko jeśli z Twoim "zdrówkiem" jest wszystko w porządku to nie ma potrzeby że byś to brała
tak myślę. a ile staracie sie o dzidzię?

reklama
Do gina ide w poniedziałek z moimi nietypowymi objawami. Jeśli to nie będzie upragniona fasoleczka poproszę go o cosik takiego. Masz jakieś doświadczenia ewentualnie w tych wspomagaczach? co to może być i w ogóle?

Do góry