reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

hej dzieki
juz czytalam sobie Was od kilku miesiecy ;D
i tak pomalutku stawiam pierwsze kroczki :)
cos mi tylko suwaczek nie wyszedl:(

reklama
Witaj Lilli-w naszym gronie starających się o fasolka lub fasolinke-życzę szybkiego zaciążenia i duuużo cierpliwości w staraniach ,choć kto wie może już masz swoje maleństwo pod serduszkiem. ;D Staramy się prawie tak samo długo bo my z mężulkiem zaczeliśm pod koniec lutego czyli u mnie właśnie zaczął się szósty miesiąc starań o drugiego potomka-mam nadzieje ,że i ostatni ale nie nastawiam się-co ma być to będzie-najlepiej się wyluzować-choc to bardzo ciężko o tym nie myśleć :( Powodzenia!!!!!! ;D

...a tak wogóle to szkoda ,że nie ma jakiegoś złotego środka na szybkie  zajście  w ciąże -a może któraś taki ma ? ::) ;D Choć przy pierwszej ciąży nasze starania również trwały około pół rokui w końcu się udało-ale właśnie w tedy kiedy się wyluzowaliśmy .

Witam kobitki!!!Wlasnie wstalam i chyba zaraz uciekam do lozka...upal okrutny...slabo mi nawet w domu...:( chcialabym sie wsumie gdzies wybrac ale niepowinnam n sloncu siedziec :( zreszta gdzies pewnie bym padla albo sie zwymiotowala :(

Agutek skarbie już nawet minimalnie o tym myśle i próbuje się wyluzować ,nawet mi to wychodzi,ale nie wychodzi z zaciążeniem-mam nadzieje ,że jednak nie długo wyjdzie .Testów nie robie już nawet od kilku miesięcy aby się nie stresować jedną wredną krechą czekam tylko jak grzeczna dziewczynka czy @ SIĘ POJAWI   :mad: CZY NIE ;D Mam tylko nadzieje,że moja cierpliwość  ::)  zostanie nagrodzoną w postaci fasolki-hi hi ;D

Lana slonko!!!niezamartwiaj sie!!!predzej czy pozniej fasolinka bedzie z toba!!!!zobaczysz!!potrzeba tylko troszke cierpliwosci i spokoju!!A moze tak jak mi pomoze ci jak na jakis czas opuscisz BB??tzn bedziesz zadziej zagladac....
wkazdym razie niema sie co martiwc!!!Dzidzie napewno bedziesz miala!!I 2 i 3 i ile zapragniesz!!!

Dzięki Lilith ty to potrafisz podtrzymać na duchu -odrazu mi lepiej ;D i tak ostatnio rzadziej zaglądałam a od jutra mąż ma urlop to już wogule raz na jakiś czas tu zajrze ,może to faktycznie to ciągłe czytanie i pisanie oraz myślenie nie bardzo pomaga-muszę wyprubować tą Twoją terapie-miejmy nadzieje ,że poskutkuje ;D

reklama
Napewno poskutkuje!!!!Ja tez teraz do niedzieli niebede tak zagladac...to znaczy do poniedzialku!!chce w pelni wykorzystac to co mezowi z urlopiku zostalo!!!
Lana wierze ze sie uda!!!Napewno!!!caluje cieplutko!!

Do góry