reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

hej dzieki
juz czytalam sobie Was od kilku miesiecy ;D
i tak pomalutku stawiam pierwsze kroczki :)
cos mi tylko suwaczek nie wyszedl:(

reklama
Witaj Lilli-w naszym gronie starających się o fasolka lub fasolinke-życzę szybkiego zaciążenia i duuużo cierpliwości w staraniach ,choć kto wie może już masz swoje maleństwo pod serduszkiem. ;D Staramy się prawie tak samo długo bo my z mężulkiem zaczeliśm pod koniec lutego czyli u mnie właśnie zaczął się szósty miesiąc starań o drugiego potomka-mam nadzieje ,że i ostatni ale nie nastawiam się-co ma być to będzie-najlepiej się wyluzować-choc to bardzo ciężko o tym nie myśleć :( Powodzenia!!!!!! ;D

...a tak wogóle to szkoda ,że nie ma jakiegoś złotego środka na szybkie  zajście  w ciąże -a może któraś taki ma ? ::) ;D Choć przy pierwszej ciąży nasze starania również trwały około pół rokui w końcu się udało-ale właśnie w tedy kiedy się wyluzowaliśmy .

Witam kobitki!!!Wlasnie wstalam i chyba zaraz uciekam do lozka...upal okrutny...slabo mi nawet w domu...:( chcialabym sie wsumie gdzies wybrac ale niepowinnam n sloncu siedziec :( zreszta gdzies pewnie bym padla albo sie zwymiotowala :(

Agutek skarbie już nawet minimalnie o tym myśle i próbuje się wyluzować ,nawet mi to wychodzi,ale nie wychodzi z zaciążeniem-mam nadzieje ,że jednak nie długo wyjdzie .Testów nie robie już nawet od kilku miesięcy aby się nie stresować jedną wredną krechą czekam tylko jak grzeczna dziewczynka czy @ SIĘ POJAWI   :mad: CZY NIE ;D Mam tylko nadzieje,że moja cierpliwość  ::)  zostanie nagrodzoną w postaci fasolki-hi hi ;D

Lana slonko!!!niezamartwiaj sie!!!predzej czy pozniej fasolinka bedzie z toba!!!!zobaczysz!!potrzeba tylko troszke cierpliwosci i spokoju!!A moze tak jak mi pomoze ci jak na jakis czas opuscisz BB??tzn bedziesz zadziej zagladac....
wkazdym razie niema sie co martiwc!!!Dzidzie napewno bedziesz miala!!I 2 i 3 i ile zapragniesz!!!

Dzięki Lilith ty to potrafisz podtrzymać na duchu -odrazu mi lepiej ;D i tak ostatnio rzadziej zaglądałam a od jutra mąż ma urlop to już wogule raz na jakiś czas tu zajrze ,może to faktycznie to ciągłe czytanie i pisanie oraz myślenie nie bardzo pomaga-muszę wyprubować tą Twoją terapie-miejmy nadzieje ,że poskutkuje ;D

reklama
Napewno poskutkuje!!!!Ja tez teraz do niedzieli niebede tak zagladac...to znaczy do poniedzialku!!chce w pelni wykorzystac to co mezowi z urlopiku zostalo!!!
Lana wierze ze sie uda!!!Napewno!!!caluje cieplutko!!

Do góry