reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Ja również zasyłam całuski  :-* i szalej razem z mężusiem ja też mam zamiar robić to od soboty-hi hi  ;D

reklama
Lana, będzie dobrze :)

A ja już odliczam minuty do weekendu, wreszcie odpocznę. Oby tylko pogoda dopisała, bo na razie to tylko duszno, a słońce skryło się za chmurkami. Mam nadzieję, że w weekend będzie słonecznie.

Oj Agutek u nas slonce niema chmurek wogole i upal niemilosierny!!Niema sie gdzie schowac...tylko pod prysznic ciagle bym chodzila :)

Witam nową koleżankę- LILLI!!!! :D :D :D
Lana może dziewczyny mają rację- chwila luzu i ... pach ;D fasolka na miejscu :)
U nas straszny upał i głowa strasznie mnie przez to boli. Kupiłam sobie spodnie z gumką, bo brzusio już sporawy-na tyle że nie miałam dobrych spodni :)
buziaczki

Witam Kobietki.
to mój drugi post na forum. :) Wreszcie się udało, bo coś ostatnio miałam małe problemy.
Długo już się staracie o dziecko? Ja czekam jeszcze dwa dni i zrobię test ciążowy. Nie mogę się doczekać!!!
Pozdrawiam Was wszystkie :)

Ale tu u nas cisza ostatnio na forum, jak makiem zasiał.
Mnie dzisiaj totalnie zmuliło po obiadku i zasnęłam. Obudziłam się przed chwilą, a raczej koszmar senny mnie obudził. No i jestem teraz jak nowonarodzona. A gdzie wy jestescie?

Naprawde mile z Was grono ogrodniczek :laugh: Fajnie ze mozna sie podzielic z kims tymi samymi problemami czy zaciagnac rady. Ja nie moge tego zrobic z nikim innym bo wole zeby nikt z Rodziny (oczywiscie oprocz mojego mezusia :)) nie mial pojecia o tym ze sie staramy. Wystarczy ze my sie martwimy i nie mozemy doczekac! :)

My też nikogo nie informujemy, że jeszcze trochę i zaczniemy starania, nawet jak się doptyują kiedy. Wszyscy dowiedzą się jak już będę w ciąży :)

A terazm mykam z mężusiem na spacerek.

reklama
Do góry